Ελλάδα: Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο Παύλος Σταυρόπουλος στο citylife24.gr
22/07/2016
Η «πιο θλιμμένη πολική αρκούδα» ζει σε ενυδρείο στην Κίνα (Βίντεο)
22/07/2016
Όλα

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Αργολίδα

Συνελήφθησαν, σήμερα (22.7.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 30 και 35 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας 53χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι ανωτέρω για οικονομικές διαφορές, ο 30χρονος και ο 35χρονος, με τη χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισαν τον 53χρονο στο αριστερό πόδι.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθησαν, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησαν.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο Αττικής, όπου και νοσηλεύεται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=64149&Itemid=1721&lang=

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.