Εκβίαζε 20χρονη με το βίντεο του βιασμού της-Μια απίστευτη ιστορία σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Αυτές είναι οι πιο συχνές ερωτικές φαντασιώσεις των Ελλήνων
03/09/2016
Καβάλα: Πότε ανοίγει το Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο
03/09/2016
Όλα

Sad young woman sitting on the bed

Μια απίστευτη ιστορία σεξουαλικής εκμετάλλευσης μέσω Διαδικτύου ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οπως αποκαλύφθηκε μία 20χρονη από την Αττική έπεσε θύμα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων ενός 31χρονου, ο οποίος την προσέγγισε μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Ο δράστης όχι μόνο απειλούσε την 20χρονη ότι θα δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες που του είχε αποστείλει, αλλά σε συνάντηση που είχε μαζί της τη βίασε. Μάλιστα, απαιτούσε στη συνέχεια από το θύμα να του δώσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ώστε να μη διαρρεύσει στο Ιντερνετ οπτικοακουστικό υλικό από τον βιασμό της!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο «Γολγοθάς» της 20χρονης ξεκίνησε όταν ο 31χρονος την εντόπισε μέσω Facebook και της έστειλε αίτημα φιλίας. Μέσα από συνεχή επικοινωνία που είχε μαζί της κατάφερε να τον εμπιστευθεί σε τέτοιο βαθμό που δέχτηκε να του αποστείλει γυμνές της φωτογραφίες. Μόλις τις έλαβε άρχισε να την εκβιάζει ότι θα τις δημοσιοποιούσε στο Iντερνετ, καταφέρνοντας να την τρομοκρατήσει. Ετσι, η νεαρή, υπό τον φόβο ότι θα κάνει πράξη τις απειλές του, δέχτηκε να τον συναντήσει, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα δώσει ένα τέλος στον εφιάλτη που βίωνε.

Το μοιραίο ραντεβού

Κατά τις πληροφορίες, ο ίδιος της είχε υποσχεθεί ότι το μόνο που ήθελε ήταν να τη γνωρίσει από κοντά και ότι μετά τη συνάντηση θα διέγραφε το επίμαχο υλικό. Οταν, όμως, η 20χρονη εμφανίστηκε στο ραντεβού -βάσει των όσων κατήγγειλε- ο 31χρονος τη βίασε. Στη συνέχεια, μάλιστα, συνέχισε να την απειλεί, λέγοντάς της ότι είχε βιντεοσκοπήσει εν αγνοία της τον βιασμό της και ότι εάν δεν του έδινε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ θα δημοσίευε το εν λόγω υλικό σε διάφορες ιστοσελίδες. Τότε, το θύμα σε κατάσταση σοκ επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατήγγειλε τον 31χρονο. Ακολούθως, και σε συνεννόηση με τις διωκτικές Αρχές, η 20χρονη έκλεισε νέο ραντεβού με τον δράστη. Η νέα τους συνάντηση ορίστηκε να γίνει την περασμένη Δευτέρα, όμως ο 31χρονος ενημέρωσε το θύμα ότι στη θέση του για να παραλάβει τα χρήματα θα πήγαινε μία 37χρονη φίλη του και όχι ο ίδιος. Μόλις η 20χρονη παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ στην 37χρονη, άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τής πέρασαν χειροπέδες. Επειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 31χρονος. Οι δυο συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκαν στην κύρια ανάκριση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στην κατοχή του 31χρονου αλλά και σε έρευνες που ακολούθησαν στο αυτοκίνητο και το σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5.535 ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία κάρτα μνήμης. Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στα αρμόδια Τμήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των σχετικών εργαστηριακών εξετάσεων, για την πλήρη και ολοκληρωμένη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο στα δίχτυα του δράστη να είχαν πέσει και άλλες γυναίκες.

ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΡΕΒΗ

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/ekbiaze_20xroni_me_to_binteo_tou_biasmou_tis-64480340/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.