Ο «δράκος με τις φράουλες» που ασελγούσε σε ανήλικες

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον δολοφόνο της Κοξ – Επτά μονάδες πάνω η «παραμονή» στην ΕΕ
20/06/2016
Οι ειδικοί αποφάνθηκαν: Ο πάπυρος με τη «σύζυγο του Ιησού» είναι ψεύτικος
21/06/2016
Όλα

 
Ο «δράκος» με το… παπάκι ασέλγησε σε τρία ανήλικα κορίτσια στον Αγ. Παντελεήμονα, δελεάζοντας τα θύματά του, είτε με μία βόλτα με την μοτοσυκλέτα, είτε με φράουλες!
Ο 42χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης,  πριν από πέντε ημέρες στη Λ. Ιωνίας στον Αγ. Παντελεήμονα όταν προσέγγισε τρία κορίτσια, ηλικίας, 9, 9 και 7 χρόνων, που γνώριζε από την γειτονιά και με το πρόσχημα της βόλτας με την μοτοσυκλέτα τις μετέφερε σε πυλωτή πολυκατοικίας όπου ασέλγησε σε βάρος τους. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Από την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προέκυψε ότι μία εβδομάδα πριν την σύλληψή του, ο 42χρονος είχε δελεάσει τις ανήλικες με φράουλες, και τις οδήγησε δύο φορές στο σπίτι του, όπου ασέλγησε σε βάρος τους, αφού πρώτα είχε κλειδώσει την πόρτα.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του όπου συνεργεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων πήραν κλινοσκεπάσματα και άλλα στοιχεία για τυχόν ανίχνευση βιολογικού υλικού. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν φωτογραφίες ανήλικων παιδιών από την καθημερινότητά τους. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν τους χώρους αποτύπωσης των φωτογραφιών και τα ίδια τα παιδιά προκειμένου να ερευνήσουν αν και εκείνα είχαν πέσει θύματά του.
Στο μεταξύ τα τρία κορίτσια, που έπεσαν θύματά του, μεταφέρθηκαν σε ιατροδικαστή, από την εξέταση του οποίου δεν προέκυψαν κακώσεις, τόσο κατά την κλινική όσο και κατά την γυναικολογική τους εξέταση.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό κατ’ συρροή, αποπλάνηση παιδιών κατ’ συρροή και απείθεια. Η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στον 5ο Ειδικό Ανακριτή, ο οποίος διέταξε την κράτησή του και την επαναπροσαγωγή του σήμερα προκειμένου να απολογηθεί.
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/aselgouse-se-anilika-me-dolwma-bolta-me-to-papaki
 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.