Αιτήσεις για 1.050 προσλήψεις σε δήμους, ΕΛ.ΑΣ., ΟΠΕΚΕΠΕ

Διαδηλωτές στο Ρίο έσβησαν την Ολυμπιακή φλόγα
29/07/2016
Άνθισε μετά από 10 χρόνια το σπάνιο λουλούδι – πτώμα
30/07/2016
Όλα

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την εβδομάδα δεκάδες διαγωνισμοί πρόσληψης εποχικού προσωπικού σε διάφορους φορείς του Δημοσίου.
Αιτήσεις δέχεται το Πανεπιστήμιο Πατρών για την πρόσληψη 103 διδασκόντων, ενώ με 27 καθηγητές μουσικής θα ενισχυθεί το Ωδείο Θεσσαλονίκης.
Πενήντα γεωπόνους, δασολόγους και μηχανικούς θα προσλάβει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, 14 εποχικούς η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και 16 η Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Αιτήσεις δέχονται μέχρι τις αρχές Αυγούστου δήμοι, Εφορείες Αρχαιοτήτων και δημόσιοι οργανισμοί.
Στο τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να προκηρυχθούν οι πρώτες 700 θέσεις σε 254 Κέντρα Κοινότητας σε όλη την Ελλάδα, με διαδικασίες ΑΣΕΠ και χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.
Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν κοινωνικούς επιστήμονες, επισκέπτες υγείας και νοσηλευτές, πτυχιούχους οικονομικής κατεύθυνσης, διαμεσολαβητές και διοικητικούς υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σεπτέμβριο τα πρώτα προγράμματα του Leader Αλιείας
Επιδότηση 336 εκατ. σε αλιείς και κατοίκους νησιών
Επιχορήγηση σε ποσοστό έως και 65% σε αλιείς και κατοίκους νησιωτικών και παράκτιων περιοχών προσφέρουν τα προγράμματα Leader Αλιείας, συνολικού ύψους 336,3 εκατ. ευρώ.

Τα προγράμματα επιδοτούν αλιευτικές αλλά και εναλλακτικές επαγγελματικές δραστηριότητες εποχικής απασχόλησης (όπως ο τουρισμός) για όσους θέλουν να συμπληρώσουν τα εισοδήματά τους ή να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα. Τα πρώτα προγράμματα θα ξεκινήσουν να προκηρύσσονται τον Σεπτέμβριο.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
94 θέσεις στους Γιατρούς του Κόσμου
ΕΡΕΥΝΑ
Απρόθυμοι οι νέοι να δουλέψουν στη ναυτιλία
ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
500 διοικητικοί και τεχνικοί σε 14 αεροδρόμια
www.ethnos.gr/ergasia/arthro/aitiseis_gia_1_050_proslipseis_se_dimous_el_as_opekepe-64422977/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.