Γερμανία: Γυναίκα δημοσιογράφος δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε ζωντανή μετάδοση (Βίντεο)

Eλλάδα: Αυτός είναι ο 40χρονος που αποπλάνησε ανήλικο
06/02/2016
Η απίστευτη ιστορία ζωής του Χαρδαβέλλα που μεγάλωσε ορφανός από γονείς – Σε ποιον χρωστάει τα πάντα
06/02/2016
Όλα

«Ξαφνικά ένα χέρι βρέθηκε στο στήθος μου» λέει σοκαρισμένη η γερμανίδα δημοσιογράφος Esmeralda Labye η οποία ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από αγνώστους που την είχαν περιτριγυρίσει

Τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης τείνουν να πάρουν διαστάσεις επιδημίας στην Γερμανία, ενώ οι δράστες όλο και αποθρασύνονται. Ένα από τα επεισόδια που συζητούνται αυτές τις ημέρες στην χώρα είναι η επίθεση που δέχθηκε μέρα μεσημέρι η δημοσιογράφος Esmeralda Labye την ώρα που βρισκόταν ζωντανά στον αέρα για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην Κολωνία.

«Στην αρχή έκαναν γκριμάτσες πίσω μου» διηγείται η ίδια. «Όμως γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν και ένα χέρι ξαφνικά βρέθηκε να ακουμπά στο στήθος μου. Πραγματικά σοκαρίστικα με ότι έγινε» δηλώνει η δημοσιογράφος, η οποία όπως ήταν φυσικό διέκοψε και την σύνδεση με τον σταθμό.

Η επίθεση αυτή έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς επιθέσεων που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες του καρναβαλιού με την αστυνομία να έχει επιβεβαιώσει τουλάχιστον 22 τέτοιες πράξεις ενώ 181 άτομα έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για την διάπραξη τέτοιων επιθέσεων.

Μιλώντας αργότερα σε συνέντευξυη που έδωσε στην τηλεόραση του Βελγίου, η δημοσιογράφος περιέγραψε μία χαοτική κατάσταση στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας, με άνδρες να της δείχνουν το σηκωμένο μεσαίο δάκτυλο του χεριού τους, κάποιους άλλους να μιμούνται πίσω της την σεξουαλική πράξη ενώ το αποκορύφωμα ήταν το χέρι πάνω στο στήθος της.

Η Αστυνομία της πόλης ανακοίνωσε ότι θα διερευνήσει το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, οι επιτιθέμενοι ήταν μάλλον Ευρωπαίοι και έχουν καταγραφεί από την κάμερα.

Να θυμίσουμε ότι η Κολωνία ήταν η πόλη στην οποία έγιναν δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις και ληστείες κατά τους εορτασμούς για την Πρωτοχρονιά, με  μεγάλο αριθμό γυναικών να είναι στόχος ανδρών, κυρίως μεταναστών.

Για να μειωθούν πάντως αυτού του είδους τα περιστατικά, η αστυνομία της πόλης έριξε στους δρόμους 2,500 επιπλέον αστυνομικούς οι οποίοι θα περιπολούν κατά την διάρκεια του εορτασμού του καρναβαλιού.

[mom_video type=”youtube” id=”p2ms_BDTySc” width=”100%” height=”350″]

http://www.protothema.gr/world/article/550971/germania-gunaika-dimosiografos-dehthike-sexoualiki-epithesi-se-zodani-metadosi/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.