Η απίστευτη ιστορία ζωής του Χαρδαβέλλα που μεγάλωσε ορφανός από γονείς – Σε ποιον χρωστάει τα πάντα

Γερμανία: Γυναίκα δημοσιογράφος δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε ζωντανή μετάδοση (Βίντεο)
06/02/2016
Αγρότες εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Σπάρτη
06/02/2016
Όλα

Όπως λέει και ο ίδιος, η ζωή του ξεκίνησε από το… υπόγειο καθώς του έδειξε από νωρίς το πιο σκληρό πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Κώστα Χαρδαβέλλα ο οποίος μιλάει πρώτη φορά για την ορφάνια που έζησε αλλά και για τον άνθρωπο στον οποίο χρωστάει όλα όσα ο ίδιος είναι σήμερα. «Ο πατέρας μου πέθανε από καρδιά όταν ήμουν δύο μηνών. Τον έλεγαν Κώστα και, επειδή ήμουν ακόμα αβάπτιστος, μου έδωσαν το όνομά του προς τιμήν του. Ουσιαστικά ήμουν ένα παιδί που ξεκίνησε τη ζωή του χωρίς γονείς. Από το υπόγειο, όπως συνηθίζω να λέω. Χωρίς γνωριμίες, ούτε και σόι για να με στηρίξει» αποκαλύπτει στο People ο γνωστός δημοσιογράφος. Λίγα χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του ξαναπαντρεύεται έναν Έλληνα από τη Ρωσία. Ο Βάνιας Καρατζάς, ο οποίος κατάγεται από πλούσια οικογένεια της Οδησσού, ανέλαβε να μεγαλώσει μόνος του τον τότε νεαρό Κώστα, όταν η εγκυμονούσα μητέρα του πέθανε από εξωμήτρια κύηση όταν εκείνος ήταν μόλις 5 ετών. «Ουσιαστικά εκείνος μεγάλωσε εμένα και την αδελφή μου, την Ελένη, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη. Είναι ένας άνθρωπος που του χρωστάω πολλά» παραδέχεται ο δημοσιογράφος.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/417524/h-apisteyti-istoria-zois-toy-xardavella-poy-megalose-orfanos-apo-goneis-se-poion-xrostaei-ta-panta#ixzz3zOvxMC8I

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.