Το κατάλληλο μακιγιάζ για κάθε χρώμα μαλλιών

Νεκρός 32χρονος για τον οποίο είχε εκδοθεί «Αlert»
18/03/2016
Συνέντευξη με Έναν Τύπο που Λατρεύει το Αίμα της Περιόδου
19/03/2016
Όλα

Το χρώμα των μαλλιών που έχει η κάθε γυναίκα, είτε πρόκειται για φυσικό είτε για βαμμένο, είναι το βασικό κριτήριο με το οποίο θα επιλέξει το κατάλληλο μακιγιάζ. Τόνοι και αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας, συμπληρώνουν ιδανικά το χρώμα των μαλλιών μας και τονίζουν τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας μας.

1. Μελαχρινές

Τα μαύρα μαλλιά αποκαλύπτουν τη θηλυκή και μυστηριώδη πλευρά της γυναίκας! Αναδείξτε το έντονο χρώμα των μαλλιών σας με smokey eyes μακιγιάζ σε ανθρακί και σκούρες μπλε αποχρώσεις. Κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε χαμηλούς τόνους, χρησιμοποιώντας ρουζ και κραγιόν σε ροδακινί και nude τόνους.

 

2. Ξανθιές

Τα ξανθά μαλλιά είτε είναι σε ψυχρές σαντρέ αποχρώσεις, είτε σε ζεστούς μελί τόνους φωτίζουν το πρόσωπο! Δώστε έξτρα λάμψη στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας σκιές σε bronze, σαμπανιζέ και μεταλλικούς τόνους. Ιδανική επιλογή για τα λαμπερά ξανθά μαλλιά αποτελούν οι σκιές και τα μολύβια ματιών με shimmering υφή, ενώ οι μάσκαρα και τα μολύβια σε καφέ τόνους θα αναδείξουν τα μάτια σας. Στα χείλη τολμήστε κοραλλί υποτόνους σε κραγιόν ή lip gloss.

 

3. Ginger Hair

Τα κόκκινα μαλλιά, από φυσικά πυρόξανθα έως ζεστά καστανοκόκκινα ζεσταίνουν την επιδερμίδα και προσθέτουν από μόνα τους ροζ χροιά στο πρόσωπο. Δημιουργήστε μακιγιάζ σε πράσινους τόνους, χρησιμοποιώντας χακί, λαδί και βαθυ-πράσινες σκιές ματιών και περάστε στην εσωτερική πλευρά των ματιών σας ένα μολύβι σε αντίστοιχη απόχρωση. Η αντίθεση θα αναδείξει το χρώμα των μαλλιών σας και θα τονίσει την επιδερμίδα σας.

 

4. Καστανές

Τα καστανά μαλλιά έχουν έξτρα πλεονέκτημα, καθώς αποτελούν τον καμβά που μπορεί να συνδυαστεί με ποικίλες αποχρώσεις! Για καθημερινό μακιγιάζ παίξτε με σκιές σε γήινες ροζ και ανοικτές μωβ αποχρώσεις. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, κινηθείτε σε μπορντώ και δαμασκηνί τόνους ενώ στην επιλογή του κραγιόν τολμήστε άφοβα κεραμιδί, μπορντώ και στο χρώμα των μούρων τόνους. Ολοκληρώστε το look προσθέτοντας τερρακότα στα ζυγωματικά σας.

 

 

 

 

από την Κάλλια Πολυδώρου
Hostess – Blogger @ BEAUTY INC.

– See more at: http://www.beautyinc.gr/index.php?route=journal2/blog/post&journal_blog_post_id=21#sthash.Wt30jZNy.dpuf

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.