Γ. Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να πληρώσει το χρέος της

Καβάλα: Η Λίμνη Των Κυκνων – Russian State Ballet
01/02/2016
Μικρά μυστικά για τέλεια μπουγάδα
02/02/2016
Όλα

Άρθρο στη γερμανική εφημερίδα Bild έγραψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης απευθυνόμενος στους Γερμανούς φορολογούμενους.

Ο κ. Βαρουφάκης ρωτά απευθείας τον «γερμανό φορολογούμενο» αν «θέλει να πάρει πίσω τα λεφτά του» ή αν θα έπρεπε να «υποψιάζεται ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει κρυφή ατζέντα».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστήριξε πως η Ελλάδα είναι απίθανο να αποπληρώσει τα χρέη της. Συγκεκριμένα μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα υποστήριξε πώς η αποπληρωμή του χρέους στην Ελλάδα είναι βλασφημία, δεδομένου ότι η χώρα έχει χάσει το ένα τρίτο των κρατικών εσόδων της και το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν, οι τράπεζες δεν είναι ακόμη σε θέση να χρηματοδοτήσουν την εθνική οικονομία.

Η οικονομία στην Ελλάδα έχει «τραυματιστεί σοβαρά», τόνισε. Απευθύνόμενος στην Γερμανία ο τέως υπουργός Οικονομικών τόνισε αν συμφωνούν με τις μεταρρυθμίσεις που πρόσφατα ενέκρινε το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ταυτόχρονα ο Βαρουφάκης καταλόγισε ευθύνες στη γερμανική κυβέρνηση, γιατί όπως υποστηρίζει ήθελε να βλάψει την Αθήνα.

Οι Έλληνες είχαν από καιρό αμφισβητήσει τις ενέργειες της δικής τους κυβέρνησης, είπε ο τέως υπουργός Οικονομικών. Ταυτόχρονα διερωτήθηκε αν υπάρχουν ακόμα και άλλα μυστικά σχέδια.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113904355

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.