Λαμία: Οι γονείς του μωρού με τα ναρκωτικά στα Δικαστήρια – ΒΙΝΤΕΟ

”Τhe Tiki” Ένα δροσερό καλοκαιρινό cocktail (του Τάσου Γιέχου)
03/08/2017
Νερό με λεμόνι! Τα οφέλη στον οργανισμό…
04/08/2017
Όλα

Στο δρόμο για τον Εισαγγελέα, το ζευγάρι από το Αυλάκι δέχτηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους σχετικά με το αν έδωσαν εκείνοι το ναρκωτικό χάπι στο 18μηνο μωρό τους.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την συγκεκριμένη πράξη λίγο πριν περάσουν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας. Δείτε το βίντεο:

 

[mom_video type=”youtube” id=”wbEo0rBHeJA” width=”100%” height=”350″]

 

Από χθες το βράδυ τα δύο αδερφάκια του μωρού, ένα αγοράκι 3,5 και ένα κοριτσάκι 2,5 ετών, βρίσκονται συνοδεία ανθρώπων του ‘Χαμόγελου του Παιδιού» στο Νοσοκομείο Παίδων για όλες τις ιατρικές εξετάσεις. Την ίδια ώρα το μόλις 18 μηνών αγοράκι παρουσιάζεται σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο.

Από τη σημερινή εξέταση του 23χρονου και της 17χρονης μητέρας, θα εξαρτηθεί εκτός από τη δική τους τύχη – αν θα προφυλακιστούν ή όχι – και η τύχη των τριών μωρών, καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να απομακρυνθούν από το επικίνδυνο περιβάλλον που ζούσαν, ενώ θα εξετασθεί αν θα τους αφαιρεθεί και η επιμέλειά τους.

 

http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/69220-lamia-oi-goneis-tou-moroy-sto-dikastirio-vinteo

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.