Η Καβάλα «οικοδέσποινα» του ευρωπαϊκού συνεδρίου μοτοσυκλετιστών

Εγκλημα στην Υδρα: To τατουάζ «πρόδωσε» την Γεωργιανή
12/02/2016
Ο Ευγένιος Τριβιζάς πήρε το «όσκαρ παραμυθιού» νικώντας τη Disney!
12/02/2016
Όλα
Η πόλη της Καβάλας θα έχει την τιμή και το προνόμιο να φιλοξενήσει, στις αρχές του Ιουλίου 2016, ένα ακόμα σημαντικό διεθνές γεγονός. Πρόκειται για το ευρωπαϊκό συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού (F.I.M.), το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2016 στο ξενοδοχείο Lucy.

 

Η πόλη της Καβάλας θα έχει την τιμή και το προνόμιο να φιλοξενήσει, στις αρχές του Ιουλίου 2016, ένα ακόμα σημαντικό διεθνές γεγονός. Πρόκειται για το ευρωπαϊκό συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού (F.I.M.), το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2016 στο ξενοδοχείο Lucy. Εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών, μεταξύ αυτών και της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) θα συναντηθούν στην Καβάλα, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε δύο τροχούς.

Διαβάστε περισσότερα

http://www.k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=62439&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.