7 λόγοι για να βάλετε το μασάζ στην ζωή σας του Πασχάλη Δερμεδεσιώτη

GRWM | ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ | LIZIELIZIE (Βίντεο)
12/08/2018
Ελεύθεροι οι 2 Ελληνες στρατιωτικοί
14/08/2018
Όλα

Το μασάζ είναι ΥΓΕΙΑ, δεν είναι πολυτέλεια.

Λίγα λόγια και 7 λόγοι για να βάλετε το μασάζ στην ζωή σας . Τι μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε την λέξη μασάζ;;; Χαλαρό περιβάλλον, chill out μουσικούλα, και μια θεραπεύτρια-θεραπευτή (μασέρ) να μας κάνει μασάζ και να μας μαλακώνει – χαλαρώνει όλο μας το κορμί..! αυτά έρχονται πρώτα στις σκέψεις όλου του κόσμου. Τι είναι τελικά όμως το μασάζ; Πως λειτουργεί στο μυικό μας σύστημα; Μπορεί να διώξει το άγχος; Ποια είναι η σχέση του με το ανοσοποιητικού μας σύστημα;

Το μασάζ είναι ΥΓΕΙΆ .

1. Μας δίνει μια κυκλοφορία αιμάτωσης σε όλο το σώμα με αποτέλεσμα να λειτουργεί πολύ και να  λειτουργεί σωστά το μυϊκό μας σύστημα.

2. Μας οξυγονώνει τον εγκέφαλο και τον κάνει να λειτουργεί πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.

3. Τέρμα το άγχος-στρες καθότι με το Μασάζ χαλαρώνουμε τις μυϊκές σύμφυσης που δημιουργούνται κατά την καθημερινή μας ζωή.

4. Ένα καλό μασάζ ισούται με 7-8ωρες καλό ύπνο-ξεκούραση.

5. Ένα σώμα έχουμε. Επειδή ότι προβλήματα και να έχουμε με το σώμα μας ανταλλακτικά δεν υπάρχουν οφείλουμε να το κάνουμε συντήρηση … δηλαδή προσέχουμε για να έχουμε!!!
6. Λειτουργεια λεμφικού συστήματος. Το λεμφικό μας σύστημα αποβάλλει πολύ καλύτερα τις τοξίνες και τα άχρηστα υγρά του οργανισμού μας
7. Βοηθάει στην αύξηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος

 

 

Πασχάλης Δερμεδεσιωτης
Ειδικός κινησιοθεραπείας -χειρομαλαξης -βεντούζες και εναλλακτικές θεραπείες
Διεύθυνση –  Χάλκης 3
Κιν. 6937-450385
citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.