61 ημιυπόγειοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών τοποθετούνται στην Αλεξανδρούπολη

Ελλάδα: Εντοπίστηκαν 2 καταστήματα στα οποία διενεργούνταν παράνομα παίγνια (φωτος)
22/12/2018
Ενδεικτικές συμβουλές για την ασφάλεια των γυναικών
22/12/2018
Όλα

61 ημιυπόγειοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών τοποθετούνται στην Αλεξανδρούπολη

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας του νέου συστήματος ημιυπόγειων κάδων συλλογής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Πρόκειται για την προμήθεια 61 ημιυπόγειων κάδων (33 ημιυπόγειοι κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων και 28 για ανακυκλώσιμα) που θα τοποθετηθούν επί των οδών Λ. Δημοκρατίας, Λ. Β. Αλεξάνδρου, Βενιζέλου, Παλαιολόγου και επί των οδών 14η Μαΐου και Ι. Καβύρη μέχρι και το ύψος της Παλαιολόγου. Το σύστημα εξουδετέρωσης οσμών καθώς και η πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα των κάδων αυτών που αντιστοιχεί στη χωρητικότητα 3,5 συμβατικών κάδων πρόκειται να αλλάξει την εικόνα του κέντρου της Αλεξανδρούπολης  συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση του χρόνου και κόστους αποκομιδής. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι το σύστημα των ημιυπόγειων κάδων να επεκταθεί σύντομα και σε περισσότερα σημεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.