Χέρια για φίλημα: Ποια μανό ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας

Παράταση της αποχής αποφάσισαν οι Δικηγόροι…
13/02/2016
Επ’ αόριστον κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες
14/02/2016
Όλα

Σας πιάνει ζαλάδα από τα αμέτρητα μανό που βλέπετε στα ράφια των καταστημάτων και δεν ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε; Κι ύστερα γιατί η τελευταία τάση στα χρώματα των μανό δεν δείχνει το ίδιο όπως στην αγαπημένη σας παρουσιάστρια;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: δυστυχώς δεν κολακεύουν το χρώμα του δέρματος μας όλες οι αποχρώσεις των μανό. Ανακαλύψτε τα χρώματα που σας ταιριάζουν!

Σταρένιες

Οι μπεζ, κρεμ και πολύ απαλές ροδακινί αποχρώσεις κολακεύουν πολύ τις σταρένιες επιδερμίδες. Για ακόμη πιο φυσικό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα, αποφύγετε τις έντονες αντιθέσεις μεταξύ του χρώματος και της απόχρωσης του δέρματός σας.

Μελαχρινές

Τα μοβ, μπορντό ακόμα και τα σοκολατί χρώματα, θα τραβήξουν όμορφα την προσοχή στα νύχια μιας μελαχρινής γυναίκας. Ειδικά αν τα ρούχα σας είναι έξωμα και σέξι, ένα βερνίκι σε φλογερή κόκκινη ή σκούρα μοβ απόχρωση θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το συνολικό στυλ σας.

Ξανθιές

Σκεφτείτε το ροζ μπεμπέ. Οι πολύ απαλές nude και ροζέ αποχρώσεις θα αναδείξουν μια λευκή επιδερμίδα, η οποία μπορεί να δείξει ξεθωριασμένη με πιο ψυχρά χρώματα.

Καστανές

Οι πιο σκούρες ροζ – μοβ αποχρώσεις αλλά ακόμα και οι ασημένιες – γκρι ταιριάζουν πολύ στις καστανές γυναίκες. Αποφύγετε οποιοδήποτε χρώμα με κίτρινες χρωστικές ουσίες γιατί μπορεί να δείξει το δέρμα σας ωχρό.

http://www.baby.gr/babyzine/gynaika/2437-xeria-gia-filima-poia-mano-tairiazoun-stin-epidermida-sas

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.