Βρετανία: 12χρονος βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 9χρονη αδελφή του

Βλενόρροια: 60% – 80% των γυναικών που πάσχουν, δεν το γνωρίζουν!
08/11/2016
Αμερικανικές εκλογές 2016: Ο Τραμπ νέος πρόεδρος των ΗΠΑ – Έκανε τη μεγάλη ανατροπή
09/11/2016
Όλα

Μια υπόθεση που προκαλεί σοκ εκδικάστηκε προ ημερών στο Τσέλτεναμ της Βρετανίας με θύτη έναν 14χρονο και θύμα την 11χρονη σήμερα αδελφή του.

Το αγόρι καταδικάστηκε σε παρακολούθηση της διαδικτυακής του δραστηριότητας. Του απαγορεύτηκε επιπλέον να έχει επαφές με οποιοδήποτε άτομο κάτω των 16 ετών (συμπεριλαμβανομένης της αδελφής του), ενώ έχει ήδη μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τη σκληρή πορνογραφία. Όλα αυτά διότι κρίθηκε ένοχος για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της αδελφής του προ διετίας, όταν αυτός ήταν 12 ετών και εκείνη μόλις εννέα.
Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο 14χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα καθότι ανήλικος, απειλούσε το κοριτσάκι λέγοντάς του ότι αν αρνηθεί τη σεξουαλική επαφή, δεν θα έχει πλέον αδελφό. Στον υπολογιστή του παιδιού βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία με σκληρό πορνογραφικό υλικό, από το οποίο το παιδί ουσιαστικά ήταν πλήρως εξαρτημένο.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/vretania-12xronos-viaze-kat-eksakolou8isi-tin-9xroni-adelfi-tou

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.