Βέροια: «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…»

Τραγωδία με έξι νεκρούς στη διάρκεια συναυλίας στην Ιταλία
08/12/2018
Μάκης Τσίτας: Και βγάζω το καπέλο μου…
08/12/2018
Όλα

Χαρούμενες παιδικές φωνές δήλωσαν «Ανακύκλωση στον μπλε κάδο». Το μήνυμα της ανακύκλωσης μεταφέρθηκε μέσα από παιχνίδι, γέλιο και μουσική στους μικρούς μας φίλους.

 Παρά το κρύο οι μικροί μας φίλοι, μαθητές Δημοτικού, πλημμύρισαν την πλατεία Δημαρχείου.

Η εκδήλωση του Δήμου Βέροιας που έγινε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) Α.Ε. και τη βοήθεια της Α’θμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας, κατάφερε να επιτύχει το σκοπό της και το μήνυμα της ανακύκλωσης έφτασε απλόχερα στο μέλλον της πόλης μας.

Ο Δήμος Βέροιας, θα συνεχίζει να διοργανώνει ανάλογες εκδηλώσεις ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης προς όλους και δε θα σταματήσει ώσπου να πειστεί και ο τελευταίος πως μέσα από τη συλλογικότητα μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, μία όμορφη καθαρή πόλη, ένα περιβάλλον προστατευμένο και φιλικό για μας και τα παιδία μας, όπου θα κυριαρχεί το πράσινο και η γαλήνη και όχι πεταμένοι τόνοι απορριμμάτων.

 

«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο……..»

 

Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολ. Προστασίας

 

Παπαδόπουλος Βασίλειος

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.