Βασίλης Μπατής- Φτάσαμε στην εποχή που αρκετοί λένε το ψωμί – ψωμάκι

Πάμε μια βόλτα όπως παλιά – Δέσποινα Καλεγιώργη (official video clip)
06/11/2014
«Μεγάλη νύχτα» είναι ο τίτλος του νέου single που κυκλοφορούν οι ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ (video)
08/11/2014
Όλα

Τον Βασίλη Μπατή τον γνωρίζω εδώ και χρόνια… Πάντα καλόκεφος, χαμογελαστός και με καλή αίσθηση του χιούμορ σε κερδίζει από τα πρώτα λεπτά γνωριμίας. Όσοι τον ξέρουν καλά ξέρουν πως πάντα μιλά με ειλικρίνεια… αν δεν το γνωρίζατε αυτό μέχρι και σήμερα, θα το καταλάβετε διαβάζοντας παρακάτω..!

Καλησπέρα Βασίλη

1 Μέσα στα τόσα χρόνιας πορείας  ποιες συνεργασίες είναι αυτές που έχεις κρατήσει  στο μυαλό σου μέχρι και σήμερα;

Μετά από 21 χρόνια έχω να θυμάμαι πολλές συνεργασίες με διάφορους συναδέλφους που ήταν καταπληκτικές από την αρχή μέχρι και το τέλος, αλλά θα σου πω μία από αυτές μία που με έχει στιγματίσει και έχει μείνει μέσα μου ανεξίτηλη είναι αυτή με τον κ. Σταμάτη Γονίδη. Αρχικά ήταν επιλογή του αυτή η συνεργασία, για εμένα αλλά και για τα παιδιά της γενιάς μου ο κ. Γονίδης ήταν μία ολόκληρη σχολή μέχρι και σήμερα έμαθα πολλά δίπλα του. Θεωρώ τεράστια τύχη και τιμή να με επιλέξει μέσα από τόσες εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες συναδέλφους της Αθήνας όπου και εμφανιζόμουν. Έγραψε για εμένα τραγούδια και γενικότερα με είχε αναλάβει καλλιτεχνικά, δυστυχώς όμως όλο αυτό ξεκίνησε την περίοδο που παράλληλα ξεκινούσε και άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας μας που βιώνουμε μέχρι και σήμερα. Όπως καταλαβαίνεις μέσα στον πανικό και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας δεν είχε καμία συνέχεια και καμία τύχη.

2 Θα υπάρχουν όμως και αυτές που δεν θες να τις θυμάσαι…

Σαφώς, δεν είναι όλα ρόδινα στην ζωή μας, αλλά είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που δεν στέκονται στις κακοτυχίες. Χαμογελώ, τις προσπερνώ και συνεχίζω όπως λες και εσύ δεν θέλω να θυμάμαι οπότε τις ξεχνάμε.(χαμογελά)

μπα3 Η Καβάλα στηρίζει τους καλλιτέχνες της;

Αναμφισβήτητα… Προσωπικά έχω ανοίξει τους ορίζοντες μου όλα αυτά τα χρόνια και πέρα από την Καβάλα, κυρίως εργάζομαι  εκτός όμως όποτε βρίσκομαι στην πόλη μας εισπράττω την αγάπη του κόσμου και αυτό το αντιλαμβάνομαι και με άλλους συναδέλφους. Η Καβάλα στηρίζει και υποστηρίζει τους καλλιτέχνες της.

4 Πως βλέπεις την κατάσταση της νυχτερινής ζωής;

Χάλι αδιόρθωτο… (χαμογελά) έχω προλάβει τις καλές εποχές αυτής της δουλειάς αλλά και της γενικότερης κατάστασης, επίσης αντιλαμβάνομαι και τι συνεχόμενη πτώση της όλα όμως ξεκινούν από τα οικονομικά. Φτάσαμε στην εποχή που αρκετοί λένε το ψωμί – ψωμάκι η νυχτερινή διασκέδαση δεν είναι καν στο δεύτερο πλάνο τους ίσως να είναι στο τέταρτο, πέμπτο και το θεωρώ λογικό. Ακόμα και αυτοί που συνεχίζουν να διασκεδάζουν σε live χώρους διασκεδάζουν περιορισμένα ας ελπίσουμε σε μία σταδιακή ανάκαμψη, άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

5 Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνουν και καινούργιοι καλλιτέχνες στον χώρο σου… πιστεύεις πως είναι μία εύκολη λύση για την ανεργία των νέων;

Μια δοκιμή θα δώσει τις απαντήσεις στο καθένα ξεχωριστά (χαμογελά) η γνώμη μου είναι πως κάθε χώρος  είχει τις δυσκολίες του… Ο δικός μου ένα παραπάνω…

MAPTIS36 Η τελευταία σου επιτυχία έχει τίτλο (ΕΧΩ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΩ) ποια είναι η δική σου χαρά;

Η μεγαλύτερη χαρά μου (χαμογελά) πέρα από τις ευχάριστες ή δυσάρεστες στιγμές και συγκυρίες είναι ότι είμαι ευτυχισμένος με αυτά που έχω. Βέβαια ήρθε στην ζωή μου  η μεγαλύτερη χαρά που μας έχει  μεγαλώσει την ευτυχία και τι δική μου αλλά και της γυναίκας μου… Ο Νικολάκης μας, μας ανοίξει νέους ορίζοντες και σίγουρα  μας έχει τρελάνει..!

7 Μπορεί να συνδυαστεί καριέρα και οικογένεια;

Σαφώς… όπου υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ η έννοια καριέρα είναι πολύ γενική, αν αυτό που κάνω θεωρείτε καριέρα για εμένα θεωρείτε δουλειά  όπως και τόσες άλλες.

8 Υπάρχει κάτι που θέλεις να αλλάξεις στην καθημερινότητα σου;

Τα θέλω μας Χρυσή δεν σταματούν ποτέ και πουθενά, καλό είναι να μπορούμε να συμβιβάσουμε σε πλαίσια λογικής, αλλά για να σε καλύψω τελευταία ασχολούμαι περισσότερο με την γυμναστική το έχω ρίξει στο περπάτημα και από Φθινόπωρο σίγουρα θα είμαι σε κάποιο γυμναστήριο της περιοχής μου. Πριν λίγες μέρες αγόρασα ποδήλατο και με το παρεάκι κάνουμε βόλτες στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης και κάθε Τρίτη παίζουμε ποδόσφαιρο. Πήρα κάποια κιλάκια λόγο της εγκυμοσύνης της Ελένης μου (χαμογελά) και όπως καταλαβαίνεις ήρθε η ώρα να τα χάσω. Όλα αυτά λοιπόν θέλω να τα κάνω τρόπο ζωής και όσο είναι δυνατόν να τα εντάξω στην καθημερινότητα μου.

9 Τι ετοιμάζεις από εδώ και πέρα;

Το πλάνο έχει ως εξής… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ… (χαμογελά) όπως είπαμε και λίγο πιο μπροστά οι εποχές μας είναι δύσκολες και περίεργες. Θυμάσαι; ένα πάλιο λαϊκό τραγούδι… ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ με το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα που ακολουθούμε δεν μπορούμε να έχουμε στόχους, σχέδια ή όραμα. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο…

Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ να χαίρεστε τον Νικόλα σας, και ε΄θχομαι απο κάρδιας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ότι και αν κάνεις ...

Και εγώ σε ευχαριστώ Χρυσή καλή επιτυχία
και σε εσένα αν και είμαι σίγουρος πως την έχεις δεδομένη…

Tελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή… όπως θα είδατε και στις φώτος επικρατεί πανικός σε κάθε εμφάνιση του Βασίλη!!!

 

 

 

Χρυσή Κατσαμακίδου
Χρυσή Κατσαμακίδου
Η Χρυσή Κατσαμακίδου ολοκλήρωσε τις σπουδές της (Τομέας πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ με ειδικότητα Υποστήριξης συστημάτων Υπολογιστών και στο τομέα Οικονομίας και Διοίκησης με ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης) 17 Χρόνια τώρα είναι ραδιοτηλεπτική παράγωγος σε γνωστά Μ. Μ .Ε. της ΑΜΘ. Ταυτόχρονα έχει συνεργασία με Μ. Μ. Ε. των Αθηνών και της Θεσσαλονικης και είναι καλλιτεχνική ανταποκρίτρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γνωστό μουσικό περιοδικό με έδρα την Αθήνα. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.