Π. Τσοχαταρίδης – Είναι άσχετοι & δεν έχουν ιδέα για το άθλημα που κάνουμε.

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας – Δείτε τι θα ισχύει πλέον
22/03/2017
Η ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΠΙΖΕΛΙ, της Δήμητρας Σωκράτους
23/03/2017
Όλα
Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης γεννήθηκε στην πόλη της Καβάλας στης 4 Μαρτίου 2001, ξεκίνησε σε ηλικία 5 ετών το Παγκράτιο Άθλημα και μέχρι σήμερα κάποιες από τις μεγαλύτερες του διακρίσεις είναι: – Δύο φορές χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing 2014 και 2016 στο Ρίμινι της Ιταλίας και στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας . – Χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο 2015 στην Ισπανία – Και 9 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος από το 2010 έως και σήμερα στο Kick Light στο Full Contact και Low Kick. 2017 Κάτοχος ζώνης WPKA ( World panamateur Kick Boxing association) στην κατηγορία μείον 60 κιλών.
Προπονητής του και συνοδοιπόρος του όλα αυτά τα χρόνια ο Αναστάσιος Χ”ιωαννίδης. Ο Καβαλιώτης αθλητής έχει στο ενεργητικό του πάνω από 170 αγώνες με μόνο 5 ήττες.
tsohataridis-sinenteyxi-viografiko-2
1) Ποτέ και πως ξεκίνησες το Kick Boxing;
Οι γονείς μου ήθελαν να ασχοληθώ με το καράτε και έτσι ξεκίνησα σε ηλικία 5 ετών με το Παγκράτιο Άθλημα αλλά πολύ γρήγορα με κέρδισε ο χώρος του Kick Boxing, δεν το έχω μετανιώσει ούτε μια μέρα, το αγαπώ αυτό το άθλημα…
2) Η Ελλάδα μπορεί να στηρίξει το συγκεκριμένο άθλημα;
Είναι πολύ δύσκολο λόγο της οικονομικής μας κατάστασης η Ελλάδα να στηρίξει αυτό το άθλημα… και όχι μόνο το συγκεκριμένο από ότι βλέπουμε και άλλα αθλήματα, είναι κρίμα… γιατί η Ελλάδα έχει πολλά ταλέντα.
3) Τι έχεις να απαντήσεις σε αυτούς που αποκαλούν το άθλημα σου “βίαιο”…
Το μόνο που έχω να απαντήσω είναι ότι άσχετοι και δεν έχουν ιδέα για το άθλημα που κάνουμε. Αυτό το άθλημα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο σε γεμίζει με πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Σπάνια θα δούμε αθλητές που κάνουν αυτό το άθλημα να είναι μπλεγμένοι σε καυγά, και σε τραμπουκισμούς. η πλειοψηφία αγαπάμε και σεβόμαστε την τέχνη που κάνουμε.
tsohataridis-sinenteyxi-viografiko-3
4) Το κόστος των μετακινήσεων σε αγώνες μεγάλο, πως το αντιμετωπίζεις;
Τα έξοδα για να παίξεις σε μεγάλες διοργανώσεις εκτός Καβάλας και στο εξωτερικό είναι τεράστια. Μήνες πριν ψάχνουμε για χορηγούς και ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, τα ποσά είναι τεράστια γιατί μιλάμε για χιλιάδες ευρώ ειδικά σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι 500 ευρώ μόνο, σε ευχαριστώ που μου κάνεις αυτή την ερώτηση γιατί πραγματικά χρωστώ ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια… 
5) Ποιος είναι ο μεγαλύτερος στόχος σου;
Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι να φύγω εξωτερικό και να συνεχίσω το άθλημα που κάνω με μεγαλύτερες και σημαντικοτερες διακρίσεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!
tsohataridis-sinenteyxi-viografiko-1
 
Χρυσή Κατσαμακίδου
Χρυσή Κατσαμακίδου
Η Χρυσή Κατσαμακίδου ολοκλήρωσε τις σπουδές της (Τομέας πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ με ειδικότητα Υποστήριξης συστημάτων Υπολογιστών και στο τομέα Οικονομίας και Διοίκησης με ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης) 17 Χρόνια τώρα είναι ραδιοτηλεπτική παράγωγος σε γνωστά Μ. Μ .Ε. της ΑΜΘ. Ταυτόχρονα έχει συνεργασία με Μ. Μ. Ε. των Αθηνών και της Θεσσαλονικης και είναι καλλιτεχνική ανταποκρίτρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γνωστό μουσικό περιοδικό με έδρα την Αθήνα. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.