Τσανάκα Δήμητρα: Λυπάμαι ειλικρινά που κ. Σιμιτσής παραμένει προσηλωμένος στο λαϊκισμό.

Θέμα Χρόνου από τον Γιάννη Πλούταρχο
16/02/2016
Παριζιάνικοι οίκοι ανοχής μετατράπηκαν σε 5άστερα ξενοδοχεία
16/02/2016
Όλα

Δήλωση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα

 

Η  δήλωση του κ. Κωστή Σιμιτσή στην οποία αναφέρει κατά λέξη: «Σχεδόν αποκάλεσαν τους φιλάνθρωπους συμπολίτες μας υποκριτές και επιδειξιομανείς “αφού βγαίνουν φωτογραφίες”. Η μεν δήμαρχος δήλωσε πως γι’ αυτό τον λόγο δεν κατεβαίνει στο λιμάνι…», επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά, ότι ο πρώην δήμαρχος διαστρεβλώνει συστηματικά και χωρίς φραγμούς, τα λεγόμενα των άλλων, με στόχο τον εντυπωσιασμό και τη διατήρησή του στη δημοσιότητα.

 

Για εμάς, τους παλιότερους, στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι έκπληξη. Τον είχαμε μάθει και είχαμε συνηθίσει από τη θητεία του ως δημάρχου, όπου ξεχώριζε για την απίστευτη φυσικότητα με την οποία έλεγε αλλά αντί άλλων και στο τέλος δεν έπραττε τίποτα. Έπειθε ακόμη και τον εαυτό του.

 

Ευτυχώς, υπάρχουν καταγεγραμμένα στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου όλα όσα δήλωσα για το θέμα της άφιξης των προσφύγων στην πόλη μας, δίνοντας μάλιστα δημόσια συγχαρητήρια στις εθελοντικές δράσεις στήριξης τους από τους συμπολίτες μας.

 

Λυπάμαι ειλικρινά που κ. Σιμιτσής παραμένει προσηλωμένος στο λαϊκισμό.  

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.