Τουρκία: 13 νεκροί & 55 τραυματίες από την έκρηξη – υπ. Εσωτερικών:«Θα εκδικηθούμε»

Ο άνθρωπος που όσο και αν τον σούβλιζαν δεν μάτωνε
17/12/2016
Σπαραγμός και οδύνη – Το βλέμμα ενός παιδιού, ο θρήνος μιας μάνας και ενός αδερφού [vid]
18/12/2016
Όλα

Εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί αφού 12 από τους τραυματίες βρίσκονται στην εντατική, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.

Δεκατρείς νεκροί και 55 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της έκρηξης παγιδευμένου οχήματος στην Καισάρεια της Τουρκίας. Ωστόσο εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί αφού οι 12 από τους τραυματίες βρίσκονται στην εντατική, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.

Το χτύπημα σημειώθηκε τη στιγμή που λεωφορείο γεμάτο αδειούχους στρατιώτες, προσπερνούσε το όχημα που εξερράγη, σαρώνοντας τους επιβάτες.

Αν και καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει, έως τώρα, την ευθύνη ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Βεγίσι Καϊνάκ, σχολίασε ότι η επίθεση μοιάζει πολύ με τη διπλή βομβιστική επίθεση της περασμένης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη, κατά την οποία σκοτώθηκαν 44 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 150.

Οι στρατιώτες είχαν μόλις βγει σε άδεια από την ταξιαρχία τους και το λεωφορείο τους μετέφερε εκτός, σε σταθμό από τον οποίο θα επέστρεφε ο καθένας στο σπίτι του, μεταδίδει το Al Jazeera.

«Η Τουρκία θα εκδικηθεί», ήταν το μήνυμα του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/333942/tourkia-13-nekroi-55-traumaties-apo-tin-ekrixi-tha-ekdikithoume-diaminuei-o-up-esoterikon/#ixzz4T7JqoLcX
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.