Τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα πρέπει να ενημερώνει τις αρχές ένας Βρετανός για να… κάνει σεξ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής
24/01/2016
Αυτά είναι τα ονόματα που έχουν οι έξυπνοι άνθρωποι
24/01/2016
Όλα

Απαγορεύεται να έρθει σε σεξουαλική επαφή εάν δεν ειδοποιήσει έγκαιρα για τις προθέσεις του την αστυνομία, δίνοντάς το όνομα, τη διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησης της «παρτενέρ» του – Οι κυρώσεις που αντιμετωπίζει αν παραβιάσει την εντολή μπορεί να περιλαμβάνουν ποινή φυλάκισης πέντε ετών

Ένας Βρετανός είναι νομικά υποχρεωμένος να ενημερώσει τουλάχιστον ένα 24ωρο νωρίτερα την τοπική αστυνομία εάν σχεδιάζει να κάνει σεξ, παρέχοντας μάλιστα τα λεπτομερή στοιχεία της υποψήφιας παρτενέρ του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, εις βάρος του συγκεκριμένου άνδρα από την περιοχή Γιορκ (του οποίου το όνομα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί για ευνόητους λόγους) έχει εκδοθεί μια προσωρινή Εντολή Σεξουαλικού Κινδύνου (Sexual Risk Order-SRO), η οποία επιβάλλει κάποιους περιορισμούς που διέπουν τη σεξουαλική του δραστηριότητα.

Με βάση αυτήν την εντολή, ο Βρετανός θα πρέπει να ειδοποιεί έγκαιρα τις αρχές για τα σχέδιά του να έρθει σε ερωτική επαφή με την παρτενέρ της επιλογής του, παρέχοντας μάλιστα το όνομά της, τη διεύθυνσή της και την ημερομηνία γέννησής της στον αρμόδιο αστυνομικό. Επίσης θα πρέπει να ενημερώνει την αστυνομία κάθε φορά που αποκτά μια καινούργια συσκευή που μπορεί να συνδεθεί online.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, παρόλο που η συγκεκριμένη εντολή είναι προσωρινή, το δικαστήριο θα συνεδριάσει το Μάιο για να αποφασίσει εάν θα παρατείνει την SRO για δύο ακόμη χρόνια. Όσο για τις κυρώσεις που αντιμετωπίζει κάποιος αν παραβιάσει μια τέτοια εντολή, αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν μέχρι και ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Σύμφωνα με τη Sun, οι συγκεκριμένες εντολές εκδίδονται εις βάρος ατόμων που θεωρούνται μεν επικίνδυνα για τη διάπραξη ενός αδικήματος, αλλά δεν έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα. Κατά την άποψη της Sarah Green, εκπρόσωπο της οργάνωσης End Violence Against Women, οι SRO συμβάλλουν στον να προστατευθούν πιθανά θύματα.

http://www.protothema.gr/world/article/547342/toulahiston-mia-mera-noritera-prepei-na-enimeronei-tis-arhes-enas-vretanos-gia-na-kanei-sex/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.