Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου!

Αντίστροφη μέτρηση για δομικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης
22/10/2016
Τα μικρά κρεβάτια είναι για τους μεγάλους έρωτες
22/10/2016
Όλα

Αν νομίζετε ότι η ημερομηνία γέννησης σας φανερώνει μόνο το ζώδιό σας, μάλλον δεν γνωρίζετε ότι τα γενέθλιά σας έχουν το δικό τους μοναδικό χρώμα!
Βρες τον ιδανικό προορισμό για διακοπές!
Όπως τα ζώδια φανερώνουν χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας ανάλογα με την ημερομηνία γέννησή σας, με τον ίδιο τρόπο η μέρα της γέννησής σας αντιστοιχεί σε ένα χρώμα, το οποίο επίσης αποκαλύπτει τα χαρίσματα και τις παραξενιές σας.

Δείχνει επίσης το πώς προσεγγίζετε και αντιμετωπίζετε τον έρωτα.

Βρες την ημερομηνία γέννησής σου στη λίστα που ακολουθεί και ανακάλυψε τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου.

23 Δεκεμβρίου με 1 Ιανουαρίου – Κόκκινο
2 Ιανουαρίου με 11 Ιανουαρίου – Πορτοκαλί
12 Ιανουαρίου με 24 Ιανουαρίου – Κίτρινο
25 Ιανουαρίου με 3 Φλεβάρη – Ροζ
4 Φλεβάρη με 8 Φλεβάρη – Μπλε
9 Φλεβάρη με 18 Φλεβάρη – Πράσινο
18 Φλεβάρη με 28 Φλεβάρη – Καφέ
1 Μαρτίου με 10 Μαρτίου – Aqua
11 Μαρτίου με 20 Μαρτίου – Lime
21 Μαρτίου – Μαύρο
22 Μαρτίου με 31 Μαρτίου – Μοβ
1 Απριλίου με 10 Απριλίου – Navy
11 Απριλίου με 20 Απριλίου – Ασημί
21 Απριλίου με 30 Απριλίου – Λευκό
1 Μαΐου με 14 Μαΐου – Μπλε
15 Μαΐου με 24 Μαΐου – Χρυσό
25 Μαΐου με 3 Ιουνίου – Κρεμ
4 Ιουνίου με 13 Ιουνίου – Γκρι
14 Ιουνίου με 23 Ιουνίου – Καστανό
24 Ιουνίου – Γκρι

25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου – Κόκκινο
5 Ιουλίου με 14 Ιουλίου – Πορτοκαλί
15 Ιουλίου με 25 Ιουλίου – Κίτρινο
26 Ιουλίου με 4 Αυγούστου – Ροζ
5 Αυγούστου με 13 Αυγούστου – Μπλε
14 Αυγούστου με 23 Αυγούστου – Πράσινο
24 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου – Καφέ
3 Σεπτεμβρίου με 12 Σεπτεμβρίου – Aqua
13 Σεπτεμβρίου με 22 Σεπτεμβρίου – Lime
23 Σεπτεμβρίου – Λαδί
24 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου – Μοβ
4 Οκτωβρίου με 13 Οκτωβρίου – Navy
14 Οκτωβρίου με 23 Οκτωβρίου – Ασημί
24 Οκτωβρίου με 11 Νοεμβρίου – Λευκό
12 Νοεμβρίου με 21 Νοεμβρίου – Χρυσό
22 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου – Κρεμ
2 Δεκεμβρίου με 11 Δεκεμβρίου – Γκρι
12 Δεκεμβρίου με 21 Δεκεμβρίου – Καστανό
22 Δεκεμβρίου – Βεραμάν (μπλε πράσινο)

 

Δες τι σημαίνει το κάθε χρώμα

Κόκκινο:Είσαι ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο.Μπορεί να είσαι κάπως επιλεκτική αλλά είσαι μονίμως ερωτευμένη! Είσαι ευχάριστη και πρόσχαρη αλλά μπορείς εύκολα να γίνεις κυκλοθυμική.

Κρεμ: Αγαπάς τον ανταγωνισμό και την άθληση. Δεν μπορείς να είσαι loser, αλλά πάντα είσαι ευδιάθετη. Αποπνέεις εμπιστοσύνη στους γύρω σου και είσαι πολύ εξωστρεφής. Είσαι πολύ προσεκτική στις επιλογές σου και για αυτό αποφεύγεις να ερωτεύεσαι εύκολα.

Βεραμάν: Δίνεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Σκέφτεσαι διπλά πριν κάνεις κάτι και αποφεύγεις ανόητα λάθη.

Γκρι: Σαγηνευτική και δραστήρια. Δε φοβάσαι να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, μπορείς να γίνεις αρκετά εγωίστρια.

Πράσινο: Το ατού σου οι άγνωστοι άνθρωποι. Είσαι διαχυτική, αλλά καμιά φορά μπορείς να πληγώσεις τους άλλους με τα λόγια σου. Σου αρέσει να νιώθεις πως σε αγαπούν.

Χρυσό: Αναγνωρίζεις εύκολα τι είναι σωστό και τι λάθος. Είσαι πρόσχαρη και κοινωνική. Σου είναι δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο για εσένα, αλλά όταν τον βρεις θα κάνεις πολύ καιρό να ερωτευτείς ξανά.

Ροζ: Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σου αρέσει να προσφέρεις στους άλλους. Αλλά δεν είσαι από αυτές που ικανοποιούνται εύκολα.

Κίτρινο: Είσαι γλυκιά και αθώα και αποπνέεις εμπιστοσύνη. Είσαι αυτή που έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση. Πλεονέκτημά σου ότι ξέρεις πότε πρέπει να πάρεις μια σωστή απόφαση.

Καστανό: Είσαι ευφυής και ξέρεις τι είναι σωστό. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων ώστε να εξελίσσονται όπως τα επιθυμείς, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, ειδικά όταν δεν υπολογίζεις τα συναισθήματα των άλλων.

Πορτοκαλί: Είσαι πραγματικά υπεύθυνη για ό,τι κάνεις και ξέρεις να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους. Έχεις τον ανταγωνισμό μέσα σου και πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου. Όταν πρόκειται για φιλία, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον, αλλά αν βρεις τον κατάλληλο φίλο, θα είστε μαζί για μια ζωή.

Μοβ: Είσαι μυστηριώδης και ενδιαφέρεσαι για καινούριες εμπειρίες. Είσαι εξωστρεφής, αλλά πολλές φορές συμπεριφέρεσαι χαζά και ξεχνάς πράγματα εύκολα.

Lime: Είσαι ήρεμη δύναμη, αλλά εύκολα μπορείς να αγχωθείς υπερβολικά. Ζηλεύεις εύκολα και γκρινιάζεις ακόμα και για ασήμαντα πράγματα.

Ασημί: Έχεις ζωντανή φαντασία και γενικά είσαι ντροπαλή, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δοκίμαζες νέα πράγματα. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και μπορείς να μάθεις νέα πράγματα με μεγάλη άνεση. Ο έρωτας της ζωής σου είναι δύσκολος και σε μπερδεύει.

Μαύρο: Αποδέχεσαι τις προκλήσεις και είσαι πολύ θαρραλέα. Ωστόσο προτιμάς μια σταθερότητα και απεχθάνεσαι τις αλλαγές.

Λαδί: Είσαι ζεστός και χαρούμενος άνθρωπος. Τα πηγαίνεις πολύ καλά με τους φίλους και την οικογένεια. Απεχθάνεσαι τη βία και ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος. Είσαι ευγενική και πρόσχαρη και δεν φθονείς εύκολα τους άλλους.

Καφέ: Είσαι πολύ δραστήρια και αγαπάς τον αθλητισμό. Είναι δύσκολο να σε προσεγγίσουν, να έρθουν κοντά σου, αλλά από την άλλη μπορείς να παραδοθείς πολύ εύκολα στον έρωτα. Όταν καταλάβεις πως δεν μπορείς να έχεις κάτι, τα παρατάς εύκολα και ξεχνάς γρήγορα.

Μπλε: Έχεις χαμηλή αυτοπεποίηθηση και είσαι πολύ επιλεκτική. Είσαι καλλιτεχνική φύση και σου αρέσει να ερωτεύεσαι, αλλά συχνά κάνεις το λάθος να αγαπάς με το μυαλό και όχι με την καρδιά σου.

Navy: Είσαι πολύ γοητευτική και λατρεύεις τη ζωή. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και γενικά δεν μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένη σε κάτι. Αν θυμώσεις με κάποιον είναι πολύ δύσκολο να τον συγχωρέσεις.

Λευκό: Έχεις όνειρα και στόχους στη ζωή σου. Ζηλεύεις εύκολα και μερικές φορές έχεις γίνεσαι αλαζονική. Πολλές φορές οι γύρω σου σε βλέπουν με δέος.

Aqua: Τα συναισθήματά σου μεταβάλλονται ξαφνικά και εύκολα. Είσαι ειλικρινής, αλλά πιστεύεις πολύ εύκολα τους άλλους. Δεν βρίσκεις εύκολα την ιδανική αγάπη και μπορεί να επιλέξεις αυτή που θα σε πληγώσει περισσότερο.

http://www.official.gr/mustreads/ti-chroma-echi-imerominia-pou-gennithikes-anakalipse-ti-simeni-gia-tin-prosopikotita-sou/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.