Φώφη Γεννηματά: Τέλος του διαλόγου στην Κεντροαριστερά

Δικαστική δικαίωση Χατζηγιάννη για τα εμβάσματα
07/09/2016
Το αρχείο του Καβάφη ταξιδεύει στη Μόσχα
07/09/2016
Όλα

«Στην Κεντροαριστερά δεν υπάρχουν καυγάδες. Δώσαμε χρόνο στο Ποτάμι να ξεκαθαρίσει το πολιτικό του στίγμα. Η ηγεσία του φαίνεται πως δεν θέλει τον ενιαίο πολιτικό φορέα, κάποιοι θέλουν να πάνε αλλού, να γίνουν συμπλήρωμα. Για να πετύχουμε χρειάζεται πίστη στο εγχείρημα και μπέσα.  Εμείς προχωράμε μαζί με όσους θέλουν».

Αυτό είπε σήμερα Τετάρτη μεσημέρι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στο  «REAL» FM, είτε κηρύσσοντας το τέλος του διαλόγου για τη σύμπλευση και ενοποίηση στο χώρο του Κέντρου, είτε προσθέτοντας ακόμα μια κίνηση τακτικής στη δύσκολη συζήτησή της  με τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη.

Άλλα ουσιώδη της συνέντευξης:

  • Οικονομικά, η κυβέρνηση βάζει τη χώρα σε μία επικίνδυνη στασιμότητα
  • Επείγει η συγκρότηση μιας ισχυρής κυβέρνησης όλων των φιλοευρωπαικών δυνάμεων, που θα επαναπραδιαγματευτεί τους στόχους του πρωτογενούς πλεονάσματος μετά το 2018 και θα επιτύχει την αναδιάρθρωση του χρέους
  • Στη δημοπράτηση των καναλιών, γιατί η κυβέρνηση δεν περίμενε την απόφαση του Συμβούλιου της Επικρατείας  Μήπως αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να αποκτήσουν κανάλι και μάλιστα γρήγορα;
citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.