Συνέντευξη Γιάννης Εριφυλλίδης: Εικαστική Περιπλάνηση 2019

EL CONVENTO DEL ARTE -NOMINIS UMBRA “THE MAGIC SHOW”
12/12/2019
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση: When Artists Change the World’
22/12/2019
Όλα

Ο επικεφαλής του ομίλου Η Καβάλα Μπροστά Γιάννης Εριφυλλίδης στο ηλεκτρονικό μαγκαζίνο citylife24.gr με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Εικαστική περιπλάνηση 2019» στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας, Πλατεία Καπνεργάτη.

Συνέντευξη: Χρυσή Κατσαμακίδου

Συμμετέχουν : Ανθάκης Λόης, Καλαφάτη Ελένη, Καραμανλή Λία, Κελέκης Θέμης, Κουκμά Έφη, Κουκμάς Γιώργος, Μπότσιος Γιώργος, Ρωμανίδης Χαράλαμπος, Σερεμέτης Κλεάνθης, Σταγγίδης Διαμαντής, Σωτηρούδης Δημοσθένης, Fantini Clara, Radev Radi. Επιμέλεια έκθεσης: Ανθάκης Λόης

Η έκθεση θα διαρκέσει από 4 έως 13 Δεκεμβρίου 2019. Ώρες λειτουργίας 11.00-14.00 και 18.00-21.00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Περισσότερες πληροφορίες για τον όμιλο » Η Καβάλα Μπροστά»

F.B page – https://www.facebook.com/kavalamprosta/

Χρυσή Κατσαμακίδου
Χρυσή Κατσαμακίδου
Η Χρυσή Κατσαμακίδου ολοκλήρωσε τις σπουδές της (Τομέας πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ με ειδικότητα Υποστήριξης συστημάτων Υπολογιστών και στο τομέα Οικονομίας και Διοίκησης με ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης) 17 Χρόνια τώρα είναι ραδιοτηλεπτική παράγωγος σε γνωστά Μ. Μ .Ε. της ΑΜΘ. Ταυτόχρονα έχει συνεργασία με Μ. Μ. Ε. των Αθηνών και της Θεσσαλονικης και είναι καλλιτεχνική ανταποκρίτρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γνωστό μουσικό περιοδικό με έδρα την Αθήνα. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.