Συνελήφθησαν 4 άτομα για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Αναζητούμε πληροφορίες για τροχαίο ατύχημα
21/09/2018
Έκκληση για στήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με εθελοντές καθηγητές
21/09/2018
Όλα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν 4 άτομα στο Κιλκίς για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων

Πλησίαζαν ηλικιωμένα άτομα και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα

Συνελήφθησαν χθες (18 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, 4 άτομα για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 59, 57, και 41 ετών και έναν 35χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα παραπάνω άτομα, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα, ενεργώντας από κοινού και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από ηλικιωμένη γυναίκα μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από ηλικιωμένο χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, προέκυψε ότι το τελευταίο διάστημα σε περιοχές του Κιλκίς και ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν κοσμήματα από ακόμα 2 ηλικιωμένες γυναίκες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.