Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη με 3μελή επιτροπή του ΔΣ του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Έβρου

Sting & Shaggy “Just One Lifetime” Official Music Video
21/02/2019
ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – «TRIUMPH» Ένας uptempo ύμνος για τις γυναίκες!
21/02/2019
Όλα

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη με 3μελή επιτροπή του ΔΣ του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Έβρου

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του 3μελής επιτροπή του Δ.Σ. του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Έβρου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Ζήτση, και τους κ.κ. Κωνσταντίνο Χατζηπέτρου και Δημήτριο Χασάπη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Κουκουράβας, συζητήθηκε η διεκδίκηση χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για τη δημιουργία υφάλων εντός του θαλάσσιου χώρου, ώστε να δημιουργηθούν αποικίες ψαριών και ταυτόχρονα να λειτουργήσουν ανασχετικά επί των ισχυρών κυμάτων που πρωτογενώς “σπάνε” στο λιμάνι. Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα εξωραϊσμού του χώρου γύρω από το γραφείο του συλλόγου εντός της ζώνης λιμένα, η αρτιότερη οργάνωση και υλοποίηση τριών (3) αγώνων αλιείας και η καλύτερη οργάνωση της τελετής έλευσης της εικόνας της Παναγίας της Τρυφώτισσας στο λιμάνι κατά τον εορτασμό της 14ης Μαΐου.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.