Συνάντηση Αναστασίας Ιωσηφίδου με εκπροσώπους ΣΕΚΑΠ

Ηλίας Βρεττός – «Η Αγάπη Μπορεί»
20/09/2018
Σύμπραξη Συλλόγων Εβριτών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών
21/09/2018
Όλα

Συνάντηση εργασίας , είχε σήμερα  το μεσημέρι, στο Δημοτικό Μουσείο Καπνού  η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου με τους εκπροσώπους της Καπνοβιομηχανίας Japan Tobacco International Hellas , ιδιοκτήτριας της ΣΕΚΑΠ.

Η πρόεδρος υποδεχόμενη την κα Μάϊ Σαμούρκα διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρίας και τον κο Γεώργιο Μελέα σύμβουλο επικοινωνίας , δήλωσε την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η επιχείρηση σε τέτοιου είδους συναντήσεις που αποτελούν την γέφυρα μεταξύ ενός ενδόξου παρελθόντος και ενός δυναμικού μέλλοντος στην ιστορία του προϊόντος .

Στην γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε  η κα Ιωσηφίδου και τα στελέχη της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» που παραβρέθηκαν, παρουσίασαν την δράση του Μουσείου Καπνού και τις καινοτομίες στις οποίες έχει προχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εξετάστηκαν επίσης οι δυνατότητες συνεργασίας αλλά και ενίσχυσης των δράσεων του Μουσείου Καπνού. Συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας ώστε να υπάρξει πρόοδος της συνεργασίας στο άμεσο χρονικό διάστημα.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.