Συμμετοχή της Καβάλας στην έκθεση Greek Travel Show 9

ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019: Η CATRICE συνδυάζει την ομορφιά και τη μόδα.
14/04/2019
ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ! 
15/04/2019
Όλα

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στην Αθήνα,  η “διπλή» συμμετοχή της Καβάλας στην τουριστική έκθεση Greek Travel Show και στο Healthy Life Festival , όπου μετείχαν με ιδιαίτερα σταντ το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων και η δράση «Καβάλα Ιστορίες Γεύσεων» της Δημωφέλεια.

Η  πρόεδρος της  «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου, στην ομιλία της στο Tourism Market Forum που διοργανώθηκε στα πλαίσια της εκθέσεως και που είχε θέμα φέτος,  τον εισερχόμενο τουρισμό από τις αγορές της Κίνας, της Ινδίας, της Αμερικής και της Κύπρου, παρουσίασε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, την Καβάλα ως παράδειγμα καλής πρακτικής προσέγγισης των αγορών αυτών . Αμέσως μετά είχε την ευκαιρία να έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες των αγορών αυτών, οι οποίοι εξεδήλωσαν την έντονη επιθυμία  τους , να επισκεφθούν την Καβάλα το προσεχές διάστημα και να έχουν συναντήσεις με παράγοντες και επαγγελματίες του τουρισμού του δήμου μας.

Επιπλέον η κα Ιωσηφίδου συναντήθηκε  με τον Τάσο Γούσιο της Alpha Marketing και συζήτησαν  σχετικά με την πιστοποίηση των μονοπατιών του Δήμου Καβάλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής  κατά το πρότυπο Leading Quality Trails – Best of Europe και την προώθηση τους στη Γερμανική αγορά. Ο κος Γούσιος, ο οποίος είναι και συνεργάτης της Γερμανικής Ομοσπονδίας Περιπατητών και του Wandermagazin του μεγαλύτερου περιοδικού και portal για τον περιπατητικό τουρισμό στη Γερμανία, δεσμεύτηκε να επισκεφτεί την Καβάλα και να παρουσιάσει σε όλους τους εμπλεκόμενους, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, τη σημαντικότητα αυτής της μορφής τουρισμού , που μπορεί να αναπτυχθεί στην περιοχή μας χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος .

 

Κατά την διάρκεια της εκθέσεως υπήρξε ιδιαίτερη προβολή του 8ου Kavala Air Sea Show με τεράστια γιγαντοαφίσα που δέσποζε του χώρου της εκθέσεως προκαλώντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ενώ από τα θεματικά στάντ του Πηλοθεραπευτηρίου και του Kavala Tales of Taste,  τα οποία διαχειρίζονταν η προϊσταμένη της διεύθυνσης Πηλοθεραπευτηρίου Κυριακή Γανίτου και η αρμόδια για την δράση της διεύθυνσης Πολιτιστικού Τουρισμού Καλλιόπη Κορόσογλου , δόθηκαν πληροφορίες και διανεμήθηκε υλικό της επιχείρησης και επαγγελματιών του δήμου μας.

Τέλος το περίπτερο της Καβάλας , το οποίο φέτος αποτελούσε μια ευρηματική  τρισδιάστατη απεικόνιση της ιστοσελίδας visitkavala.gr , απέσπασε τον θαυμασμό των συνεκθετών και των επισκεπτών της εκθέσεως οι οποίοι συμφώνησαν στην κοινή διαπίστωση ότι ο δήμος Καβάλας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.