Τραγωδία στην Αίγινα: Νεκρό παιδί 2 ετών και ο καπετάνιος της λάντζας

Ελλάδα: Νέα αυτοκτονία συγκλονίζει – Νεαρός άνδρας κρεμάστηκε σε σχολείο
16/08/2016
Κιμ Γιονγκ Ουν: Τρώτε κρέας σκύλων, είναι super food!
16/08/2016
Όλα

Ταχύπλοο διεμβόλισε μικρό τουριστικό σκάφος με 20 περίπου επιβάτες ανοιχτά της Αίγινας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άτομα.
Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις επιβάτες και να τραυματιστούν άλλοι τρεις ενώ σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος της Αίγινας στον ΣΚΑΙ, υπάρχουν 7 αγνοούμενοι.
Δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ένα ελικόπτερο κάνουν έρευνες για να εντοπίσουν τους αγνοούμενους.
Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού.

Οι περίπου 10 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ τους βρίσκεται  ένας από τους επιβάτες που ακρωτηριάστηκε.
Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, αυτή τη στιγμή στο νησί επικρατεί πανικός… Άνθρωποι κατεβαίνουν από τις βάρκες διάσωσης, σοκαρισμένοι και με κλάματα.

Φωτο: aiginaportal.gr
Φωτο: aiginaportal.gr

Το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στη λάντζα, την έκοψε στη μέση και την ανέτρεψε.

Η μεγάλη βάρκα (λάντζα) είχε ξεκινήσει από την Πέρδικα με προορισμό το νησάκι Μονή, όπου μετέφερε 20-25 παραθεριστές για να κάνουν το μπάνιο τους. Στο ενδιάμεσο, όμως, ταχύπλοο σκάφος, άγνωστο για ποιο λόγο, εμβόλισε με ταχύτητα τη λάντζα, η οποία ανατράπηκε και όλοι οι επιβάτες βρέθηκαν στη θάλασσα.
Ενα ταχύπλοο το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα διεμβόλισε  μικρό τουριστικό σκάφος με 20 περίπου επιβάτες, το οποίο μετέφερε τουρίστες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά).
Επιτόπου έσπευσαν τρία πλωτά σκάφη του Λιμενικού καθώς και αλιευτικά και άλλα ταχύπλοα για να βοηθήσουν τους ναυαγούς.
Οι λιμενικοί ανέσυραν νεκρά τρία άτομα και τρεις τραυματίες οι δυο εκ των οποίων σοβαρά και ο ένας ελαφρότερα.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Λιμενικό.
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/sugkrousi-skafwn-anoixta-tis-aiginas—se-ekseliksi-epixeirisi-diaswsis

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.