Στο σφυρί το μπουφάν του Πάτρικ Σουέιζι από το Dirty Dancing

Έρευνα: Οι 40αρες έχουν περισσότερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση από τις 20αρες
11/02/2017
«Η ομορφιά δεν έχει ηλικία»! – Η 74χρονη κυρία Ελένη από την Πέλλα προκάλεσε παγκόσμιο ΣΑΛΟ! Δείτε γιατί! (ΦΩΤΟ)
13/02/2017
Όλα

Ποια η τιμή εκτίμησης του μπουφάν του Πάτρικ Σουέιζι που στις 28 Απριλίου θα βγει στο σφυρί από τον οίκο Julien’s;

Το πουκάμισο και τα παπούτσια που φορούσε στον «Αόρατο Εραστή» με τη Ντέμι Μουρ.

Οι σανίδες σερφ, οι καταδυτικές στολές και ο εξοπλισμός αλεξιπτωτισμού που χρησιμοποίησε στην ταινία «Στην κόψητου κύματος» με τον Κηάνου Ρηβς.

Μα πάνω απ’ όλα το δερμάτινο μπουφάν που φόρεσε στο  «Dirty Dancing»  , το οποίο έχει εκτιμηθεί στα 4.000 με 6.000 δολάρια.

 

Οι πιστοί του πάλαι ποτέ σταρ των eigthies, Πάτρικ Σουέιζι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι της πορείας του αγαπημένου τους ηθοποιού, αφού ο οίκος δημοπρασιών  Julien’s  ο οποίος ειδικεύεται σε αντικείμενα των celebrities βγάζει σε πλειστηριασμό μέρος της περιουσίας του. Ο οίκος δημοπρασιών δεν έχει δημοσιοποιήσει την πλήρη λίστα των αντικειμένων (ο κατάλογος με όλη τη συλλογή κοστίζει 100 δολάρια), αλλά ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται όλα τα προαναφερθέντα.

   Ανάμεσα σε όσα αντικείμενα θα δημοπρατηθούν θα υπάρχουν και τα σενάρια του Σουέιζι από τις εμφανίσεις του στην θρυλική εκπομπή  «Saturday Night Live», τα οποία αποτιμώνται στα 600 με 800 δολάρια. Η συλλογή θα εκτεθεί στο Λος Άντζελες στις 24 Απριλίου και η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες αργότερα, στις 28 Απριλίου.

 

http://www.thetoc.gr/people-style/article/sto-sfuri-to-mpoufan-tou-patrik-soueizi-apo-to-dirty-dancing

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.