Στο σφυρί για 3 εκ. το θρυλικό φόρεμα που η Μέριλιν φόρεσε χωρίς εσώρουχα

Τι πρέπει να έχει μάθει το παιδί σας μέχρι να γίνει 4 ετών
07/09/2016
Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τη σεξουαλική ευχαρίστηση;
08/09/2016
Όλα

Το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε με το οποίο τραγούδησε το «Happy Birthday, Mr. President» βγαίνει στο σφυρί και αναμένεται να πιάσει αστρονομική τιμή.
Ήταν 19 Μαΐου 1962. Η Μέριλιν τραγουδά «Happy Birthday, Mr. President» στον Πρόεδρο Τζον Κένεντι, στα 45α γενέθλιά του και οι 15.000 θεατές – φίλοι και χορηγοί του Δημοκρατικού Κόμματος- που έχουν κατακλύσει το Madison Square Garden– σκανδαλίζονται.

Αυτό το θρυλικό φόρεμα, βγαίνει στο σφυρί και η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια.
Πρόκειται για ένα ιστορικό και ιδιαίτερα κομψό nude φόρεμα το οποίο θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Julien στις 17 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Splash
Splash

Μέσα σε αυτό, η αξέχαστη Μέριλιν έδωσε μια ερμηνεία που έκοψε την ανάσα όλων όσων βρίσκονταν εκεί, και κυρίως του προέδρου ο οποίος δήλωσε στη συνέχεια:
«Τώρα μπορώ να αποσυρθώ από την πολιτική, αφού μου τραγούδησαν τα «χρόνια πολλά» με τόσο εκπληκτικό και γλυκό τρόπο». 

Κάτω από τα λαμπερά φώτα, η θρυλική Μέριλιν Μονρόε περπάτησε στη σκηνή και έβφαλε τη μακριά λευκή γούνα της, αποκαλύπτοντας ένα εφαρμοστό nude φόρεμα που είχε πάνω του πάνω από 2.500 πολύτιμους κρυστάλλους.

Η δημιουργία του Jean Louis ήταν τόσο σφιχτή που η Μονρόε δεν φορούσε τίποτα από κάτω και έπρεπε να ραφτεί πάνω της την τελευταία στιγμή. Όταν η Μέριλιν εμφανίστηκε και το φόρεμα τελικά αποκαλύφθηκε, ολόκληρο το ακροατήριο έμεινε άφωνο.
Το φόρεμα θα παρουσιαστεί πάνω στο κατά παραγγελία μανεκέν που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με ακριβείς αναλογίες σώματος της Μέριλιν Μονρόε.

Splash
Splash

Ο Darren Julien, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου δημοπρασιών Julien, δήλωσε: «Εχουμε το απίστευτο προνόμιο να προσφέρουμε αυτό το καταπληκτικό φόρεμα σε συλλέκτες, θαυμαστές και λάτρεις της σύγχρονης τέχνης σε όλο τον κόσμο».
Δείτε παρακάτω τη συγκλονιστική ερμηνεία της Μέριλιν Μονρόε που έγραψε ιστορία.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.