Στην κορυφή και πάλι το «Total Eclipse of the Heart» χάρη στην έκλειψη ηλίου

Ρομπότ – δολοφόνοι: Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας
21/08/2017
Το ΚΘΒΕ «αποχαιρετά» την Ζωή Λάσκαρη
22/08/2017
Όλα

Ένα τραγούδι από τα παλιά θυμήθηκαν οι Αμερικανοί χάρη στην ολική ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε χθες, ύστερα από 99 χρόνια, και ήταν ορατή από 14 Πολιτείες της Αμερικής.

Πρόκειται για το «Total Eclipse of the Heart» της Μπόνι Τάιλερ που σημείωσε μεγάλη επιτυχία το 1983, και το οποίο «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση του iTunes. Καθόλου τυχαία βέβαια αφού η ποπ σταρ της δεκαετίας του 1980 το τραγούδησε σε ένα κρουαζιερόπλοιο την ώρα της έκλειψης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έγιναν στις ΗΠΑ για το σπάνιο φυσικό φαινόμενο, μαζί με την μπάντα του Τζο Τζόνας.

Ως αποτέλεσμα της μεγάλης δημοσιότητας που έχει πάρει η έκλειψη ηλίου ήταν το τραγούδι της 66χρονης Ουαλής τραγουδίστριας να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 267% στο Amazon και το άλμπουμ που το περιέχει να ανέβει στην τρίτη θέση της λίστας Movers και Shakers … εκτός από την 1η θέση του τραγουδιού στο iTunes.

 

[mom_video type=”youtube” id=”lcOxhH8N3Bo” width=”100%” height=”350″]

 

http://www.govastileto.gr/lifestyle/s/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.