Σκάνδαλο στην Εurovision: Παίρνουν πίσω την νίκη της Ουκρανίας;

Γιατί η Αυστραλία κατασκευάζει σούπερ ισχυρά προφυλακτικά;
18/05/2016
“Nein” Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος
19/05/2016
Όλα

Λίγες μόλις μέρες μετά την νίκη της στην Eurovision, η πρωτιά της Ουκρανίας αμφισβητείται… ανοιχτά. Έχει ξεκινήσει μάλιστα μεγάλη εκστρατεία για να ξαναμετρηθούν οι ψήφοι.

Πάνω από 350.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει ήδη μια online αίτηση, η οποία στρέφεται κατά της ΕΒU λόγω της μεγάλης απόκλισης μεταξύ των ψήφων των επιτροπών και του κόσμου.

AdTech Ad

Την αίτηση αυτή δημιούργησε ο Arthur Hovhannisyan από το Ερεβάν της Αρμενίας. Η αναφορά υποστηρίζει πως υπήρξε επέμβαση από τις ίδιες τις επιτροπές ώστε να προωθηθεί η συμμετοχή της Ουκρανίας για πολιτικούς λόγους.

«Η Ουκρανία είναι, και θα παραμείνει, ο νικητής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2016. Αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε, καλούμε όσους υπέγραψαν την παρούσα αίτηση για να αγκαλιάσει το αποτέλεσμα, που ισχύει σύμφωνα με τους κανόνες, και να συνεχίσει τον εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με τον τρόπο για την περαιτέρω ενίσχυση και βελτίωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision» ανέφερε εκπρόσωπος της EBU στο πρακτορείο Sputnik.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/eurovision/story/431994/skandalo-stin-eurovision-pairnoyn-piso-tin-niki-tis-oykranias#ixzz491Fv9a2m

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.