Σε κλεμμένο αυτοκίνητο από το Φάληρο εντοπίστηκαν οι Σακκας-Σεϊσίδης

Εγκλημα στο Κορωπί: Βία, αίμα κι αρρωστημένες ερωτικές σχέσεις. Ενα χρονικό
05/08/2016
Καβάλα: Aθίγγανος σε κατάσταση αμόκ πετούσε πέτρες, κινδύνευσαν πεζοί & αυτοκίνητα (Φωτος)
05/08/2016
Όλα

Οι δύο από τους πλέον καταζητούμενους άνδρες συνελήφθησαν κατά τύχη μετά από μπλόκο της αστυνομίας στη Σπάρτη για ναρκωτικά – Κρατούν το στόμα τους κλειστό – Τα ερωτήματα στα οποία αναζητούνται απαντήσεις από την αντιτρομοκρατική

Σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο από το Παλαιό Φάληρο ξεκίνησε να γράφεται το τελευταιό κεφάλαιο της αναζήτησης των δύο εκ των πλέον καταζητούμενων από την αστυνομία.
Οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης εντοπίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης – σε έναν τυχαίο μπλόκο αστυνομικών στη Λακωνία και όχι μετά από επιχείρηση ή πληροφορίες της αντιτρομοκρατικής – μέσα σε ένα ασημί Golf που είχε κλαπεί πριν από περίπου 40 ημέρες από το Παλαιό Φάληρο.
Μετά τη σύλληψή τους οι δύο τους δεν απαντούν σε κανένα από τα επίμονα ερωτήματα των αστυνομικών για την παρουσία τους στην Σπάρτη ή για τις κινήσεις τους όλα τα προηγούμενα χρόνια ενώ στην κατοχή τους δεν βρέθηκε κάποιος οπλισμός.
Η παρουσία τους εξάλλου στην πρωτεύουσα της Λακωνίας είναι ένα από τα ερωτήματα που προσπαθούν να απαντήσουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Τι πήγαν να κάνουν οι δύο άνδρες στη Σπάρτη; Ξεκουράζονταν ή εκπονούσαν κάποιο σχέδιο; Επίσης αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το πού ήταν το κρησφύγετό τους, στην Αθήνα ή σε άλλη περιοχή. Και βέβαια το βασικό ερώτημα το οποίο «καίει» την αντιτρομοκρατική είναι αφενός πού βρισκόταν ο Μάριος Σεϊσίδης όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια – καθώς ήταν καταζητούμενος για περισσότερα από 10 χρόνια – καθώς και το πώς βρέθηκαν μαζί με τον Σακκά.
Ο Σακκάς και ο Σεϊσίδης ήταν για την αντιτρομοκρατική τα δύο κομβικά πρόσωπα στον αντεξουσιαστικό χώρο, καθώς θεωρούσε ότι είχαν τη δυνατότητα να αναδιοργανώσουν και ανασυνθέσουν το αντάρτικο πόλης. Έτσι η σύλληψή τους μαζί με αυτής της ακόμα καταζητούμενης Πόλας Ρούπα αποτελούσε πρώτη προτεραιότητα.
Οι δύο άνδρες μεταφέρονται στην Αθήνα καθώς το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Από άνδρες της ΔΙΑΣ η σύλληψή τους

Μπορεί ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης να ήταν δύο από τα πρόσωπα στα οποία είχαν επικεντρώσει την προσοχή τους για χρόνια οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής αλλά τελικά ήταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τους πέρασαν χειροπέδες.
Ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στη Σπάρτη είδαν ένα Golf χρώματος ασημί να πλησιάζει στο μπλόκο που είχαν στήσει στον περιφερειακό Παλαιολόγου, τον δρόμο που οδηγεί στο Γύθειο, για ναρκωτικά.
Όταν οι επιβαίνοντες στο ΙΧ, που όπως αποδείχθηκε είχε κλαπεί από την Αττική, είδαν τους αστυνομικούς να κάνουν σήμα, έκαναν αναστροφή και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη με τους δύο άνδρες τελικά να παρατούν το αυτοκινητό τους στον χώρο των ΚΤΕΛ και να προσπαθούν να διαφύγουν πεζή χωρίς, όμως, επιτυχία αφού τελικά τους συνέλαβαν οι άνδρες της ΔΙΑΣ.
Όταν οι αστυνομικοί έλεγξαν τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για το δίδυμο Σακκά-Σεϊσίδη. Μετά τη σύλληψή τους απο την αστυνομία της Σπάρτης ενημερώθηκε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία νωρίτερα διέρρε ότι πέρασε χειροπέδες στους δύο άνδρες μετά από μεγάλη επιχείρηση.
http://www.protothema.gr/greece/article/600687/se-klemmeno-autokinito-apo-to-faliro-edopistikan-oi-sakkas-seisidis/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.