Σε διαθεσιμότητα παρουσιάστριες της Αιγύπτου για τα παραπανίσια κιλά τους

Βρετανία: Φόρος στα αναψυκτικά με ζάχαρη προς αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας
19/08/2016
Ρίο 2016: Απίστευτη ατυχία – έχασε για 3 χιλιοστά το μετάλλιο! (photos)
19/08/2016
Όλα
Τέλος στα extra large…

Διορία ενός μήνα έδωσε η κρατική τηλεόραση της Αιγύπτου σε οκτώ παρουσιάστριες, για να χάσουν τα περιττά κιλά τους, αν θέλουν να επιστρέψουν μπροστά από τις κάμερες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Η κίνηση της Αιγυπτιακής Ενωσης Ραδιοτηλεόρασης (ERTU) να θέσει σε διαθεσιμότητα τις υπαλλήλους της λέγοντάς τους ότι μπορούν να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους μόνο αν αδυνατίσουν και αποκτήσουν «κατάλληλη» εμφάνιση έχει προκαλέσει, όπως είναι είναι φυσικό, την αγανάκτηση γυναικείων ακτιβιστικών οργανώσεων. Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων υπογραμμίζουν ότι δεν έχει σημασία το βάρος των παρουσιαστών, από τη στιγμή που κάνουν καλά τη δουλειά τους, ενώ κάποιοι εξ αυτών κατηγορούν τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης ακόμη και για παραβίαση του Συντάγματος.

Στις οκτώ περιλαμβάνεται και η anchorwoman του αιγυπτιακού Channel 2 Χαντίτζα Χατάμπ, που δήλωσε στην ιστοσελίδα Al-Yawm al-Savi ότι προτιμά να κρίνει ο κόσμος αν είναι χοντρή, ενώ άλλες παρουσιάστριες κατέκριναν την ERTU επειδή δημοσιοποίησε την οδηγία αυτή, επιμένοντας ότι πρόκειται για εσωτερικό θέμα.

Οι χρήστες των social media εμφανίζονται ωστόσο διχασμένοι, με πολλούς να υποστηρίζουν την αποφασιστικότητα της ERTU και άλλους να την κατακρίνουν, θεωρώντας ότι η διευθύντρια Σάφα Χεγκάζι, ως πρώην anchorwoman, θα έπρεπε να είναι πιο ελαστική.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι παρουσιάστριες που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα θα συνεχίσουν να έχουν τον άρτον τον επιούσιον, αφού δεν θα χάσουν τον μισθό τους.

Σε διαθεσιμότητα παρουσιάστριες της Αιγύπτου για τα παραπανίσια κιλά τους

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.