Πώς είναι σήμερα στα 62 της η εκρηκτική ξαδέρφη Daisy των Dukes

Πληρώνουμε «χρυσάφι» για ένα λίτρο βενζίνη
24/01/2017
Nέο περιστατικό με οπλίτη να σχηματίζει τον «αλβανικό αετό»-Παρέμβαση ΓΕΣ
25/01/2017
Όλα

Τα πόστερ της Daisy Duke κατά κόσμον Catherine Bach είχαν ξεπουλήσει τη δεκαετία του 80′

H θρυλική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1979, έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη δεκαετία του 80′

Οι Dukes, (Dukes of Hazzard), η θρυλική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1979, έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη δεκαετία του 80′ και στη χώρα μας.

Τα δυο αγόρια της οικογένειας των Dukes, οδηγούσαν το φοβερό και τρομερό στρατηγό Λι και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τα καλύτερα παιδιά τους αγαπούσαν όλοι.

Από τους πιο σέξι ήρωες της βραβευμένης σειράς ήταν η ξαδέλφη Daisy Duke, κατά κόσμον Catherine Bach, η οποία άφησε εποχή με τα κοντά πουκάμισα και τα καυτά σορτσάκια που φορούσε στη σειρά. Τα πόστερ της με τα καυτά σορτσάκια και τα μακριά πόδια της ήταν αυτά που είχαν πουλήσει περισσότερο από κάθε άλλο πόστερ, τη δεκατία του 80′.

Σήμερα η Catherine, είναι 62 ετών και παρά το γεγονός ότι συμμετείχε σε κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές δεν έκανε άλλη επιτυχία και έμεινε γνωστή ως η καυτή Daisy του διάσημου σήριαλ.

Η Catherine τότε:

Η Catherine σήμερα:

 

http://www.protothema.gr/life-style/article/648487/pos-einai-simera-sta-62-tis-i-ekriktiki-xaderfi-daisy-ton-dukes/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.