Πορνεία ανηλίκων στον καταυλισμό του Ελληνικού καταγγέλει ο δήμαρχος Αλίμου

Επέτειος Γενοκτονίας Ποντίων: Με λυγμούς ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο NaMaSte
19/05/2016
Πώς θα κάνετε το σαλόνι των ονείρων σας πραγματικότητα (Φωτο&Βιντεο)
20/05/2016
Όλα

Τα βράδια μετανάστες εξαναγκάζουν ανήλικους σε εκπόρνευση, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη – Καταγγέλλει ελλιπή φρούρηση από την αστυνομία

Σοκάρουν οι καταγγελίες του δημάρχου Αλίμου, ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr, αποκαλύπτει ότι στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες, εκδίδονται ανήλικα παιδιά.

«Έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος σε έναν παράδρομο, εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια υπογραμμίζει πως το φαινόμενο της παιδικής πορνείας είναι πιο έντονο τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.

«Υπάρχει ένα σημείο που εκδίδονται ανήλικοι. Να μην πω από πού τα γνωρίζω, αλλά αυτά που γίνονται εκεί πραγματοποιούνται ώρες που δεν υπάρχουν λεωφορεία, δηλαδή βραδινές ώρες και κυρίως Παρασκευές με Σάββατα, αλλά και τις καθημερινές. Μου τα έχουν επιβεβαιώσει και μέσα από την αστυνομία, αλλά τα πρόσωπα δεν μπορώ να τα κατονομάσω δημόσια, καταλαβαίνετε. Για να το πω δημόσια έχω μια εικόνα, ότι υπάρχει αυτό και δεν είναι ένα φαινόμενο που δεν το γνωρίζω αλλά που έχει βάση».

Τέλος τόνισε πως η αστυνομία, παρότι γνωρίζει, έχει ελλιπή φρούρηση. Διερωτήθηκε μάλιστα πώς δέκα αστυνομικοί προστατεύουν καταυλισμό 6.000 ανθρώπων.

http://www.topontiki.gr/article/170615/porneia-anilikon-ston-kataylismo-toy-ellinikoy-kataggelei-o-dimarhos-alimoy
citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.