Χοροπηδούν γυμνοί στον αέρα: ένα βίντεο σε αργή κίνηση για τον έρωτα και τη σεξουαλικότητα (Video)
18/07/2015
Το πρώτο βιβλίο του Ερμόλαου Ματθαίου-Για το νόημα της ΖΩΗΣ καλά πάω;
19/07/2015
Όλα

 

Υλικά

 

1 1/2 κιλό μύδια

3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 κούπες ρύζι

Αλάτι

Πιπέρι

Λάδι

 

Προετοιμασία –  Αφήνουμε τα μύδια σε νερό για 2 ώρες περίπου.

 

Ετοιμασία

   Τα πλένουμε πολύ καλά, ξύνουμε το κέλυφος με προσοχή ώστε να φύγει το χνούδι και τα ξεπλένουμε πολύ καλά (2-3 νερά).

 Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό και ρίχνουμε τα μύδια να αχνιστούν. Όταν ανοίξουν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

  Το νερό το στραγγίζουμε 2 φορές χρησιμοποιώντας τουλπάνι ή γάζα (ώστε να μην περάσει καθόλου άμμος από τα μύδια).

    Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, ρίχνουμε 6 κούπες νερό (από τα μύδια ή αν δεν φτάσει προσθέτουμε από την βρύση).

 Μόλις το νερό βράσει προσθέτουμε τα μύδια, το ρύζι, το πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.