Ποιοι πολιτικοί πήγαν στη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα [εικόνες]

Έτρεχε φλεγόμενος να πέσει στη θάλασσα – Φρικτό έγκλημα στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης
15/06/2016
Πώς να προστατέψετε τα μάτια σας από την ηλιακή ακτινοβολία
16/06/2016
Όλα

Δεν ήταν πολλοί οι εν ενεργεία βουλευτές που βρέθηκαν στο Σύνταγμα το απόγευμα της Τετάρτης, στη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε».

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης- ο οποίος δεχόταν διαρκώς αιτήματα για selfies από τον κόσμο- και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από τη ΝΔ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι.

Ακόμη, από τον χώρο της πολιτικής έδωσαν το παρών ο Θάνος Τζήμερος, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο Βασίλης Καπερνάρος και η Ζέτα Μακρή.

 

Eurokinissi/ Στέλιος Στεφάνου, Γιώργος Κονταρίνης, Στέλιος Μισίνας, SOOC/ Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, Twitter/ @MVarvitsiotis

Πηγή: Ποιοι πολιτικοί πήγαν στη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/272617/poioi-politikoi-pigan-sti-sygkentrosi-paraititheite-sto-syntagma-eikones#ixzz4BjgXU8ts

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.