'Πέταξαν' στη θάλασσα τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Οι Ελληνικές Ε.Δ έκαναν το έργο τους…

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Κατερίνας Γιουλάκη
06/10/2016
Με επιτυχία το Πανελλήνιο τάεκβοντο στην Καρδίτσα
06/10/2016
Όλα

Συνεχίζεται η μεγάλη διακλαδική, στρατιωτική άσκηση ‘Παρμενίων-2016’, με τα σενάρια πολέμου που επεξεργάζεται να γίνονται όλο και πολυπλοκότερα. Το τελευταίο σενάριο ήταν πως γίνεται εισβολή στη Χίο, από τους Τούρκους.

Αποβατικά σκάφη, αμφίβιες και αερομεταφερόμενες δυνάμεις, τεθωρακισμένα οχήματα με  κάλυψη μαχητικών αεροσκαφών F-16 και Mirage, επιθετικά θα υλοποιήσουν το σενάριο για κατάληψη νησίδας ή ανακατάληψη από τους εχθρούς.

Αρχικά οι ίδιοι οι κάτοικοι θα πρέπει να υπερασπιστούν τον τόπο τους. Οι στρατιωτικοί μας τους έδειξαν τον τρόπο άμυνας. Το δεύτερο κύμα ελληνικής αντεπίθεσης έρχεται από τους κομάντος της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών που θα σπεύσουν  να κάνουν απόβαση στο νησί, για να το εκκαθαρίσουν από τα εχθρικά στρατεύματα.
Δεν προκαλεί πάντως εντύπωση  οι Τούρκοι είχαν βγάλει χθες τρία πολεμικά πλοία στην περιοχή, την κορβέτα τύπου Milgem, “Heybeliada” (F-511) και μία ακόμη καθώς και τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN-235 που προσπαθούσαν να καταγράψουν τις ενέργειες των ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων.
http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/80070-petaksan-sti-thalassa-tous-tourkous-oi-ellinikes-e-d-ekanan-to-ergo-tous.html

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.