Ελλάδα: Παρουσιάστηκε ως ενοικιαστής και άρπαξε χρήματα από ηλικιωμένη

Επεισόδια στη Σάμο ανάμεσα σε μετανάστες και ντόπιους
09/11/2016
Επίθεση με χειροβομβίδα στο κέντρο της Αθήνας
10/11/2016
Όλα

Ένας 34χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο για κλοπή που διέπραξε τις πρωινές ώρες. Η κλοπή έγινε σε βάρος 80χρονης την οποία αρχικά ο 34χρονος εξαπάτησε προσποιούμενος τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή.

Του ανταποκριτή μας από το agriniopress.gr στο Αγρίνιο

Παρουσιάστηκε δηλαδή στην κατοικία της ηλικιωμένης στο κέντρο της πόλης υποστηρίζοντας πως ενδιαφερόταν να ενοικιάσει διαμέρισμα που η ίδια διέθετε. Πάνω στην κουβέντα της ζήτησε να του «χαλάσει» ένα 100 ευρώ. Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και επιστρέφοντας κρατούσε δυο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ο νεαρός τα άρπαξε και έγινε καπνός.

Οι αναζητήσεις της αστυνομίας ωστόσο για τον εντοπισμό του έφεραν αποτέλεσμα. Ο 34χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι και συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Περισσότερες ειδήσεις για το Αγρίνιο στο agriniopress.gr

http://www.newsbeast.gr/society/astynomiko-deltio/arthro/2450716/parousiastike-os-enikiastis-ke-arpaxe-chrimata-apo-ilikiomeni

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.