ΠΑΟΛΑ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ PANIK PLATINUM! (Φωτος)

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΕΡΕΣ!
04/03/2019
Tamta – Replay (Eurovision 2019 Κύπρος) Νέο Single & Official Music Video
06/03/2019
Όλα

Η επιτυχημένη τους συνεργασία συνεχίζεται…

Το κοινό μουσικό τους ταξίδι συνεχίζουν η Πάολα και η Panik Platinum, καθώς η τραγουδίστρια ανανέωσε το συμβόλαιό της, υπογράφοντας μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο.

Η συνεργασία άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2016 και ήταν εξαρχής «εκρηκτική» και γεμάτη επιτυχίες. Η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της κυκλοφόρησε ένα live album με 16 κορυφαία ελληνικά τραγούδια ερμηνευμένα με το μοναδικό της τρόπο, το οποίο έγινε πλατινένιο, ενώ ακολούθησε το πλατινένιο studio album «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ», με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, το οποίο χάρισε τεράστιες επιτυχίες, όπως τα «Θυμός», «Καράβι», «Για Μένα» και «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ».

Παράλληλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε και σε δύο συνεργασίες κορυφής, ενώνοντας τη φωνή της με τους Πυξ Λαξ στο τραγούδι τους «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο» και με την Ευρυδίκη στη διασκευή του hit των ‘90s «Μίσησέ Με».

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη τους συνύπαρξη, η Πάολα και η Panik Platinum ετοιμάζονται να χαρίσουν καινούργιες και ξεχωριστές μουσικές στιγμές που θα μας παρασύρουν!

2019 PANIK PLATINUM

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.