Απόκτησε τώρα πυκνές και όμορφες βλεφαρίδες με την βοήθεια του αμυγδαλέλαιου!!!

Μετατρέποντας τη θλίψη σε θετικό συναίσθημα!!!
01/11/2014
ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…
04/11/2014
Όλα

Είναι αλήθεια πως οι όμορφες και δυνατές βλεφαρίδες πάντα συντελούν σε ένα υπέροχο, ακαταμάχητο βλέμμα. Όμως η μάσκαρα είναι αρκετή; Πολλές φορές χρειάζεται φροντίδα εκ των έσω προκειμένου να θρέψουν και να δείχνουν πιο πυκνές. Δες παρακάτω μία μάσκα που μπορείς να φτιάξεις στο λεπτό και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις υπέροχες, μακριές βλεφαρίδες που ονειρεύεσαι!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προμηθευτείς καστορέλαιο ή αμυγδαλέλαιο από το κοντινό σου φαρμακείο, το οποίο λειτουργεί πλήρως ευεργετικά για τις βλεφαρίδες. Μέσα στο μικρό δοχείο ρίξε το καστορέλαιο ή το αμυγδαλέλαιο και το εκχύλισμα της βανίλιας (απλώς βράσε μία βανίλια και πάρε το υγρό). Η αναλογία είναι τρία μέρη λάδι σε ένα ένα μέρος βανίλιας.

Ανακινήστε καλά το μείγμα μέχρι να δέσουν όλα τα συστατικά μεταξύ τους. Στην συνέχεια βούτηξε το καθαρό βουρτσάκι της μάσκαρα και άπλωσε στις βλεφαρίδες σου δύο φορές την ημέρα, σε όλο το μήκος τους από τη ρίζα έως την άκρη, πάντα σε καθαρές βλεφαρίδες. Σε λίγες μέρες η διαφορά στην πυκνότητα και το μάκρος τους θα είναι αισθητή!

joytv.gr/

x

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.