‘’ΜΑΝΑ’’ του Σταμάτη Πακάκη στο θέατρο Faust
22/09/2018
VAMPY LOOK | LIZIELIZIE (Μακιγιάζ-Βίντεο)
24/09/2018
Όλα

Οι Koza Mostra επιστρέφουν στο Nostos Live!

Info:
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018
Ώρα Έναρξης: 23.00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00

Είσοδος:
Προπώληση: 7€
Ταμείο: 10€

KOZA MOSTRA

Οι KOZA MOSTRA είναι ένα συγκρότημα που δημιούργησε ο μουσικοσυνθέτης Ηλίας Κόζας στα μέσα του 2012 και βρίσκεται μεταξύ Ευρώπης και Ελλάδας..λόγω των εκρηκτικών συναυλιών που πραγματοποιούν!
Χαρακτηριστικό τους είναι το πάντρεμα έντονων παραδοσιακών στοιχείων με σκα και ροκ ηχοχρώματα.

Ύστερα από την συμμετοχή τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2013 ,όπου έλαβαν την 6η θέση στην τελική κατάταξη με το τραγούδι “Alcohol is free” απέκτησαν πολλές χιλιάδες φίλους παγκοσμίως. Ο δίσκος τους “KEEP UP THE RHYTHM” γίνεται πολυπλατινένιος, με τα τραγούδια Alcohol is Free, Λιανοχορταρούδια, Με Τρέλα, Λέγε Λέγε να γίνονται ΗΙΤ σε πολλούς ξένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η συνέχεια …ιδανική!
Το 2015 ο Μίκης Θεοδωράκης τους επιλεγεί για να ερμηνεύσουν το έργο του με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο!! Η αρχή έγινε με τον “ΛΕΒΕΝΤΗ” που αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

BBC News – «Οι Koza Mostra εξελίσσονται αισίως σε ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματα».

Παράλληλα κυκλοφορούν την “ΓΙΟΡΤΗ” που γίνεται το τραγούδι τίτλων ελληνικής σειράς “Εθνική Ελλάδος” του Γιώργου Καπουτζίδη.
Το 2016 το “ALCOHOL IS FREE” γίνεται μέρος της μεγαλύτερης και διασημότερης Balkan / Ethnic συλλογής παγκοσμίως “BALKAN BEATS COLLECTION”.

Τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφορούν τον 2ο δίσκο τους με τίτλο «Corrida», όπου παρομοιάζουν την σκληρή μάχη ενάντια στα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα με ταυρομαχία.

Τέλος, στα πλαίσια του νέου τους δίσκου, ετοιμάζουν μια συνεργασία με τους παγκοσμίου φήμης GOGOL BORDELLO σε ένα τραγούδι που θα συζητηθεί αρκετά.

 

F.B event  https://www.facebook.com/events/1843270049054539/

 

Προσφορά επικοινωνίας ηλεκτρονικό μαγκαζίνο citylife24.gr

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.