O πρώτος θάνατος ταυρομάχου στην αρένα μετά από 30 χρόνια (Βίντεο)

Οι οκτώ πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα για το 2016
10/07/2016
Η βασίλισσα Ελισάβετ ζητά βοηθό για την κουζίνα του Μπάκιγχαμ!
11/07/2016
Όλα

epaselect epa05417590 Spanish bullfighter Victor Barrio (bottom), 29, is gored during a bullfight held on the occasion of Feria del Angel in Teruel, Aragon (Spain), 09 July 2016. Barrio died due to the injures after being seriously gored by his third bull. EPA/ANTONIO GARCIA

Με αίμα βάφτηκε για ακόμη μια φορά ο εορτασμός των ταυρομαχιών που ολοκληρώθηκε χθες στην Ισπανία, με απολογισμό δύο νεκρούς, δύο τραυματίες, ενώ πέντε άνδρες κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 19χρονης.

Ένας 29χρονος ταυρομάχος σκοτώθηκε, μετά τον τραυματισμό του από τα κέρατα του ταύρου στη δεξιά πλευρά του θώρακα κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας στην Τερουέλ της κεντροανατολικής Ισπανίας.

Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο ταυρομάχου εδώ και τριάντα χρόνια στις ισπανικές αρένες, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς από το 1985 τελευταίο θύμα ήταν ο 21χρονος Χοσέ Κουμπέρο.

Οι εικόνες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν πως ο Λορένθο, ένας ταύρος βάρους άνω των 500 κιλών, καταφέρει το θανάσιμο πλήγμα στον ταυρομάχο.

Μετά ο ταύρος απομακρύνεται από τους συνεργάτες του ταυρομάχου, ενώ αυτός κείτεται στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Δείτε εδώ το βίντεο (προσοχή, σκληρές εικόνες)

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ταυρομάχου. «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter.

Παράλληλα, ένας 28χρονος Ισπανός έχασε τη ζωή του χθες, αφού τα κέρατα ενός ταύρου διαπέρασαν τον πνεύμονά και την καρδιά του σε ταυροδρομία στο Πεδρεγκουέρ κοντά στη Βαλένθια.

 

 

 
O πρώτος θάνατος ταυρομάχου στην αρένα μετά από 30 χρόνια

 

 

Επίσης, ένας 33χρονος Γιαπωνέζος τραυματίστηκε στο στήθος και ένας 24χρονος Ισπανός στο μπράτσο, αλλά και ακόμη 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι εορτασμοί που προγραμματιζόταν να γίνουν χθες κατά την ολοκλήρωση της τελευταίας ημέρας των ταυρομαχιών ματαιώθηκαν.

http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/o_protos_thanatos_tauromaxou_stin_arena_meta_apo_30_xronia-64406614/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.