Ο σωματοφύλακας της Κιμ Καρντάσιαν προειδοποιεί τους δράστες: «Τα βάλατε με τον λάθος άνθρωπο»

«Marketplace»: Αγοραπωλησίες μέσω Facebook
03/10/2016
Ο Τομ Χανκς είναι πολύ υπερήφανος που παντρεύτηκε Ελληνίδα [Βίντεο]
04/10/2016
Όλα

Ο Ντουβιέρ βρισκόταν με τις αδελφές της Κιμ, Κόρτνεϊ και Κένταλ, κατά τη διάρκεια της επίθεσης

Ο Πασκάλ Ντουβιέρ, σωματοφύλακας της Κιμ Καρντάσιαν και μεγάλος απών στην επίθεση που δέχθηκε η διάσημη Αμερικανίδα κατά τη διαμονή της στο Παρίσι, έσπασε τη σιωπή του και εμφανίστηκε αποφασισμένος να βρει τους δράστες, οι οποίοι αφού έδεσαν την Καρντάσιαν, έκλεψαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ντουβιέρ βρίσκεται μαζί με την ομάδα ασφαλείας της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και βρίσκεται στο διαμέρισμα του συζύγου της, Κάνιε Γουέστ.

Ο σωματοφύλακας αποκάλυψε στην «Mail Online» πως: «Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Παρίσι ήταν από τα πιο άρρωστα πράγματα που έχω ακούσει ή έχω δει», ενώ απευθυνόμενος στους ληστές, προειδοποίησε: «Έχουμε στοιχεία και ενδείξεις και θα σας βρούμε. Αυτό σας το υπόσχομαι. Τα βάλατε με τον λάθος άνθρωπο».

Ωστόσο, η 35χρονη Καρντάσιαν φαίνεται πως δεν επιρρίπτει ευθύνες στον Ντουβιέρ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίθεσης συνόδευε τις αδερφές της Κιμ, Κόρτνεϊ και Κένταλ, σε έξοδο τους σε κλαμπ του Παρισιού. Μάλιστα, η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε πως αισθανόταν μεγάλη ασφάλεια στο διαμέρισμα που έμενε και δεν θεώρησε απαραίτητη την προστασία του Ντουβιέρ το βράδυ της Κυριακής.

http://www.protothema.gr/life-style/article/616347/o-somatofulakas-tis-kim-kardasian-proeidopoiei-tous-drastes-ta-valate-me-ton-lathos-anthropo/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.