Ο ΠτΔ στην Κω: Η συνοχή και το μέλλον του όλου Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος εξαρτάται από την αντιμετώπιση του προσφυγικού (vid)

Νικητής ο Αντώνης Σρόιτερ την πρώτη εβδομάδα της μάχης του με τη Μαρία Χούκλη
07/03/2016
SHAKE YOUR BOOTY★MAGENDA.Ladies Night.2.3★show:EVANS GARCIA
07/03/2016
Όλα

Στην Κω βρισκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 68ης επετείου από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Ο κ. Παυλόπουλος διαμήνυσε και πάλι πόσο σημαντική είναι για όλη την Ευρώπη η αντιμετώπιση του κρίσιμου και οξύτατου, όπως το χαρακτήρισε, προσφυγικού προβλήματος.

Ο κ . Παυλόπουλος τόνισε: «Τιμούμε σήμερα την 68η επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στον Εθνικό μας Κορμό, την 7η Μαρτίου 1948. Έκτοτε τα Δωδεκάνησα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του κορμού τούτου, επί του συνόλου του οποίου ασκείται πλήρως, ως την τελευταία της έκφραση, η εθνική μας κυριαρχία, κατά το Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο. Επιπλέον, τα σύνορα των Δωδεκανήσων είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία και κατά το Ευρωπαϊκό Δίκαιο φυλάσσει, επίσης κυριάρχως, η Ελλάδα. Την αυτονόητη αυτή διαπίστωση πρέπει να την συνειδητοποιήσουν οι πάντες, εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδίωςκατά την ιδιαιτέρως κρίσιμη συγκυρία του οξύτατου Προσφυγικού ζητήματος, από την άμεση αντιμετώπιση του οποίου, υπό όρους Ανθρωπισμού, εξαρτάται η συνοχή και το μέλλον του όλου Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος».

 

http://www.ert.gr/o-ptd-stin-ko-sinochi-ke-mellon-tou-olou-evropaikou-ikodomimatos-exartate-apo-tin-antimetopisi-tou-prosfigikou-vid/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.