Μοντέλο του Playboy: Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε επειδή φωτογραφήθηκα γυμνή

Δείτε τι τρώνε μετά την έξοδο σε όλο τον κόσμο!!! Βίντεο
19/03/2015
Καβάλα: Γ. Εριφυλλίδης επιστολή για τα προβλήματα της πόλης στον Χ. Θεοχάρη
07/04/2015
Όλα

Ενα πληθωρικό μοντέλο του Playboy, η Loredana Chivu, αποκαλύπτει για πρώτη φορά το μεγάλο της μυστικό: Ο πατέρας της αυτοκτόνησε επειδή η εκείνη έκανε γυμνή φωτογράφηση.

Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι είχε πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα της και μιλούσαν καθημερινά, αλλά όλα άλλαξαν από τη στιγμή που έκανε ολόγυμνη φωτογράφηση για τη ρουμανική έκδοση του περιοδικού Playboy.

«Σταμάτησε να μου μιλάει, ήταν πολύ αναστατωμένος. Νόμιζα πως θα το ξεπεράσει και ποτέ δεν περίμενα ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του», είπε. «Όταν ανακάλυψε τι είχα κάνει, ο ίδιος απομονώθηκε από όλο τον κόσμο».

 

Λίγους μήνες αργότερα, η 18χρονη πήγε στο σπίτι του πατέρα της για να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης, και τον βρήκε νεκρό.

«Τον βρήκα κρεμασμένο στη σοφίτα. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ αυτό το σοκ», είπε. «Δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας και όλοι έλεγαν φαινόταν χαρούμενος. Ηταν ένα μυστήριο γιατί έκανε κάτι τέτοιο». Εκείνη όμως γνώριζε το γιατί.

Σήμερα η Loredana Chivu είναι 25 ετών, ζει στο Βουκουρέστι και λέει ότι τη στιγμάτισε η στιγμή που έζησε πριν από 6 χρόνια, βρίσκοντας τον πατέρα της νεκρό.

«Είχαμε εξαιρετική σχέση με τον πατέρα μου και μιλούσαμε κάθε μέρα. Ξαφνικά μετά τις γυμνές φωτογραφίες μου σταμάτησε να μου μιλάει», είπε.

Η 25χρονη δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι επώδυνο για εκείνη.

Πρόσθεσε ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ το γεγονός ότι έχασε την ευκαιρία να συμφιλιωθεί μαζί του, πριν πεθάνει.

 

 

 

Πηγή: nydailynews

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.