Ο Μπουτάρης ντύθηκε τσολιάς για να τη… σπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ (φωτο)

6 καθημερινά αντικείμενα με απίστευτες κρυφές χρήσεις
28/10/2015
Ελλάδα VS Γερμανία: Μια σχέση «μοιραία» που πάντα χάνει η Γερμανία
28/10/2015
Όλα

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο Γιάννης Μπουτάρης για να εκφράσει την αγανάκτησή του στην ενδυματολογική επιλογή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζονται σε επίσημες εκδηλώσεις και όχι μόνο χωρίς γραβάτες.

mpoutaris-siriza-tsolias-2015-thessaloniki

«Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις. Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη. Αϊ στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση», είπε ο κ. Μπουτάρης στο περιθώριο της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τόνισε: «Έχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα.  Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ;»

Λίγες ώρες αργότερα έκανε πράξη την υπόσχεσή του και φόρεσε φουστανέλα. Τη φωτογραφία δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού του, στο facebook, ο γιος του, Στέλιος Μπουτάρης.

http://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-boutaris-ntithike-tsolias-gia-na-ti-spasi-ston-siriza/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.