Ο άντρας «βδέλλα» που τρομοκρατούσε την Εύα Καϊλή

''Το θέατρο της Έλενας Πέγκα ''ένα βιβλίο που προβαίνει σε μία κριτική παρουσίαση του συνόλου των θεατρικών έργων της συγγραφέως από το 1990 έως το 2014
20/10/2016
Autumn Market για τον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών η «ΣΤΟΡΓΗ»
21/10/2016
Όλα

« ≈ı·  ·ÈÎfi ˆË‹ÌÂÈ ÛÙÁÌ Ûı̉Òfl·ÛÁ ÙÁÚ  ÔÈÌÔ‚ÔıÎÂıÙÈÍfiÚ œÏ‹‰·Ú ÙÔı –¡”œ , ‘ÂÙ‹ÒÙÁ 26 ”ÂÙÂÏ‚ÒflÔı 2007.

Η όμορφη ευρωβουλευτής κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα για τον άνδρα «βδέλλα» που είχε γίνει σκιά της και την τρομοκρατούσε

Με δικαστική απόφαση η Εύα Καϊλή κατάφερε να «ξεφορτωθεί» τον θαυμαστή που είχε γίνει η σκιά της, όπου κι αν βρισκόταν (ακόμη και στο… Ευρωκοινοβούλιο!), φτάνοντας πάντα αρκετά κοντά ώστε να της μιλήσει. Επιπλέον της έστελνε αισχρά ή και απειλητικά e-mails!

Καθημερινά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίσεις σε εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα αλλά και μια προσπάθεια να την προσεγγίσει ακόμη και στις Βρυξέλλες, είχαν οδηγήσει την ευρωβουλευτή σε κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για τον άνδρα-βδέλλα, κερδίζοντας τελικά την έκδοση σχετικής απόφασης. Ο Ν.Ν. είχε τρομοκρατήσει την όμορφη πολιτικό, ενώ οι άνδρες της ασφάλειάς της αναγκάστηκαν σε μια περίπτωση ακόμη και να τη φυγαδεύσουν.
Κατά την ακροαματική διαδικασία η ίδια δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, αλλά και ο επίμονος… θαυμαστής ήταν απών, καθώς δεν τον είχαν εντοπίσει για να του επιδώσουν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Την κατάσταση είχε περιγράψει τότε στο δικαστήριο με γλαφυρό τρόπο ο Π.Π., αστυνομικός της ασφάλειάς της.

«Ξέρετε, καθημερινά της μιλούν άνθρωποι στον δρόμο. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή και λόγω φυσικά του ότι είναι πολιτικός συζητάει καθημερινά με τον κόσμο. Ομως, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι παντού. Οπου και να πάμε τον βρίσκουμε εκεί. Εχουν γίνει αρκετά περιστατικά. Εχουμε αναγκαστεί ακόμη και να τη φυγαδεύσουμε. Αυτή η ιστορία έχει κάνει κακό στην ψυχολογία της και είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Πηγαίνει να πιει έναν καφέ και είμαστε όλοι σε εγρήγορση μήπως εμφανιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Η κυρία Καϊλη ζήτησε και παραπάνω ασφάλεια εξαιτίας της κατάστασης» ανέφερε ο αστυνομικός, ο οποίος στη συνέχεια έκανε λόγο και για «περίεργα» ηλεκτρονικά μηνύματα: «Πρέπει να σας πω ότι την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mail. Την ενημερώνει για όλα. Μια φορά τής έστειλε, για παράδειγμα, και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο!».

Τρεις περιπτώσεις

Οταν ρωτήθηκε από την έδρα για τα περιστατικά που την οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσει δικαστική προστασία, ο μάρτυρας αναφέρθηκε σε τρεις περιπτώσεις, που έλαβαν χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους: «Θυμάμαι μια παρουσίαση σε βιβλιοπωλείο όπου την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα, την πλησίαζε και της μιλούσε συνεχώς.

Σχεδόν δεν την άφηνε να φύγει. Ενα άλλο περιστατικό συνέβη στις 20 Ιανουαρίου 2015 σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο, όπου είχε παρευρεθεί και ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ηταν αντιδραστικός στον έλεγχο των αστυνομικών και, επειδή η κυρία Καϊλή φοβήθηκε, αναγκαστήκαμε να τη φυγαδεύσουμε από το υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου».
Ωστόσο, το περιστατικό που πανικόβαλε περισσότερο την ωραία Θεσσαλονικιά ήταν η εμφάνιση του «stalker» στο Ευρωκοινοβούλιο!

Όμως με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να βρει τα στοιχεία του και να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα: «Ο άνθρωπος έφτασε μέχρι τις Βρυξέλλες για να τη βρει. Το θετικό στην υπόθεση ήταν ότι εκεί έπρεπε αναγκαστικά να δώσει τα στοιχεία του. Φυσικά, όταν μάθαμε ότι την ψάχνει, αναγκάστηκε να φύγει και από εκεί με αστυνομικούς».

http://www.espressonews.gr/showbiz/2016/10/154136/o-antras-vdella-poy-tromokratoyse-tin-eya-kaili

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.