Σώματα δίχως χρόνο – Εκδόσεις Φίλντισι.
17/10/2020
Αυστρία: Βρέθηκαν νεκρά τρία παιδιά σε διαμέρισμα της Βιέννης
17/10/2020
Όλα

Νέο Video Clip| Νικηφόρος « Έτσι Και Σ’ Έβλεπα»

Μουσική: Χρήστος Σαντικάι

Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια 

Σκηνοθεσία: Steven Airth

cid:image002.jpg@01D6A31E.1A23D2B0

Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ερωτικούς ερμηνευτές αλλά και συνθέτες της νέας γενιάς, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα». Μια δυναμική μπαλάντα που περιγράφει τον πόνο και την κραυγή του χωρισμού…

Πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την επιτυχία του στο YouTube, μιας και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε!

Το «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα» σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, περιλαμβάνεται στο τελευταίο ολοκληρωμένο album του καλλιτέχνη με τίτλο «Είναι που νιώθω» που κυκλοφορεί από την Heaven Music!

Έρωτας – προδοσία, αγάπη – μίσος, νοσταλγία και θυμός, όλα τα συναισθήματα σε ένα μοναδικό video clip!!! Ο Νικηφόρος μας αποκαλύπτει τη «σκοτεινή» του πλευρά, μέσα από έναν ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ. Τα γυρίσματα του κινηματογραφικού video clip έλαβαν μέρος σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την Αττική, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Steven Airth.

«Έτσι και σ’ έβλεπα στο δρόμο δίχως σκέψη

Θα σε συνέτριβα να ξέρεις λέξη λέξη

Θα γίνει ο πόνος μου κραυγή

Θα μάθουν όλοι μα κι εσύ»

Δείτε το Music Video στο YouTube ΕΔΩ

Ακούστε το τραγούδι στο Spotify ΕΔΩ

cid:image003.png@01D6A320.4C162910

HEAVEN MUSIC 2020

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.